Μέγκαν Μαρκλ: Πότε ντρόπιασε τον Χάρι – Η μεγαλύτερη “κοινωνική γκάφα”

Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ντρόπιασε τον πρίγκιπα Χάρι όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη διάρκεια του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας, σε μία τεράστια κοινωνική γκάφα, που προκάλεσε την οργή της νύφης και της μητέρας της Σάρα Φέργκιουσον, καθώς επισκίασε τη μέρα της νύφης. Λέγεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε την εγκυμοσύνη ενώ γιόρταζαν τη χαρμόσυνη ημέρα για την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούσμπανκ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στις 12 Οκτωβρίου 2018. Σύμφωνα με τους ερευνητικούς δημοσιογράφους Ντίλαν Χάουαρντ και Άντι Τίλετ, στο εκρηκτικό νέο τους βιβλίο “Royals At War”, ο 35χρονος Χάρι δεν πήρε καλά την κίνηση της Μέγκαν.

“Η Μέγκαν πάτησε πόδι όταν αποφάσισε ότι ήταν ιδανική στιγμή να ανακοινώσει ότι αυτή και ο Χάρι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αυτή ήταν τεράστια κοινωνική γκάφα ακόμη και όταν δεν είσαι γαλαζοαίματος, να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την Ευγενία, που ήταν έξαλλη όπως και η μητέρα της Σάρα”, έγραψαν οι δύο συγγραφείς σύμφωνα με τη Mirror, οι οποίοι πρόσθεσαν ότι η ανακοίνωση αυτή εξέθεσε και ντρόπιασε τον Δούκα του Σάσεξ. Μέγκαν και Χάρι ανακοίνωσαν δημοσίως ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί την παραμονή της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 15 Οκτωβρίου 2018. Εκείνη την εποχή, κάποιοι θαυμαστές άσκησαν κριτική στο ζευγάρι που έκανε την ανακοίνωση τόσο κοντά στον γάμο της Ευγενίας.

Ωστόσο, πηγή είχε πει προηγουμένως στο BAZAAR.com ότι το ζευγάρι δεν έκανε την ανακοίνωση στον γάμο. Υποστήριξε ότι όλοι ήξεραν για την εγκυμοσύνη πριν από τον γάμο αλλά την ημέρα του γάμου ήταν η πρώτη φορά που τους είδαν από κοντά για να τους ευχηθούν. Πρόσθεσε ότι είναι ασαφές αν γνώριζαν από πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ. Αργότερα εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε ότι η βασιλική οικογένεια είναι ευτυχής για το ζευγάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ