Φουρέιρα: Τα δάκρυα και η συγκίνηση για όσα είπε η αδελφή της – BINTEO

Η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω”. “Περάσαμε πολύ όμορφα χρόνια παρά τις δυσκολίες και τις δύσκολες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε” ανέφερε η Ιωάννα Φουρέιρα.

Και συνέχισε: “Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά περάσαμε πολύ χαρούμενα. Η Ελένη μας έβαζε απέναντι να παρακολουθήσουμε το show που είχε ετοιμάσει και να την χειροκροτήσουμε”.

“Ότι χαρτζιλίκι μας έδινε η μητέρα μας το ξοδεύαμε σε γλυκά. Μία ημέρα η Ελένη δεν έφαγε τη σοκολάτα της και την επόμενη ημέρα την έδωσε σε μία γιαγιά που ήταν στο δρόμο και ζητιάνευε. Από μικρή ήταν θεατρίνα. Μπορούσε να κλάψει πολύ γρήγορα για να πετύχει κάτι” τόνισε η Ιωάννα.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι η αδελφή μου έγινε τελικά τραγουδίστρια. Είχα πάει σε ένα μαγαζί να πιω το ποτό μου και ξαφνικά ακούω να παίζει το τραγούδι της. Έπαθα σοκ. Έπαθα σοκ γιατί όλοι οι άνθρωποι χορεύανε και διασκέδαζαν με την αδερφή. Ένιωσα πολύ περήφανη” περιέγραψε η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα.

“Εκτός σκηνής είναι η μικρή μου αδελφή. Σαν θεία, τα πιτσιρίκια τρελαίνονται να περνάνε χρόνο μαζί της και της το αναγνωρίζω ότι πάντα βρίσκει χρόνο για αυτά. Η Ελένη πέρα από αδελφή μου είναι και φίλη μου. Μπορώ σε εκείνη να πω πράγματα που μπορεί να μην τα πω ούτε στο σύζυγό μου” αποκάλυψε η Ιωάννα.

Μετά το βίντεο η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής. “Συγκινήθηκα. Ήταν πολύ δύσκολο για την Ιωάννα όλο αυτό. Δεν της αρέσει να μιλάει. Την αγαπώ” ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ