Βασίλης Καρράς: Αναβάλλεται λόγω ασθένειας η διαδικτυακή συναυλία του

Αναβλήθηκε η μεγάλη διαδικτυακή παγκόσμια συναυλία στην οποία θα τραγουδούσε ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Μακρόπουλο λόγω ασθένειας του λαϊκού τραγουδιστή. Η συναυλία θα διοργανωθεί πλέον στις 6 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του διοργανωτή. Σημειώνεται πως μαζί με τους Βασίλη Καρρά και Νίκο Μακρόπουλο θα είναι οι Νίκος Ζωϊδάκης , Γιάννης Καψάλης , Ματθαίος Τσαχουρίδης , Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου . Συμμετέχει η Χριστίνα Ράλλη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γραφείου παραγωγής:

«ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ν. ΖΩΙΔΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ, Μ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | GLOBAL STREAM CONCERT» ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κονονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται.

Το γραφείο παραγωγής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ