Έλενα Χριστοπούλου: Ο άντρας που την ισορροπεί

Της Νίκης Κώτσου

Η σικάτη fashion expert και κριτής του «My style rocks» Έλενα Χριστοπούλου είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά τα τελευταία δύο χρόνια, από την ηµέρα δηλαδή που γνώρισε τον επιχειρηµατία, ιδιοκτήτη αλυσίδας γνωστών αρτοποιείων, Αποστόλη Κώτση. Στο πλευρό του φαίνεται ότι βρήκε το µυστικό της ευτυχίας και είναι πρόθυµη να το αποκαλύψει στη Reallife«Τα προσωπικά µου κυλούν πάρα πολύ ωραία, µε πολλή ηρεµία και πολλή ειλικρίνεια», λέει η όµορφη Ελενα, η οποία πιστεύει ότι η αλήθεια είναι το Α και το Ω σε µια σχέση, καθώς µε την ειλικρίνεια ένα ζευγάρι µπορεί να αντιµετωπίσει τα πάντα. «Έχω κάτι ατόφιο απέναντί µου. Είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέµα… Τον βλέπεις από χιλιόµετρα και λες “Παναγία µου!”», έχει δηλώσει για τον άντρα της ζωής της.

Νέα ζωή

Οι δυο τους µένουν µαζί σε ένα υπέροχο σπίτι, τη διακόσµηση του οποίου έχει επιµεληθεί η Έλενα. Πιστεύει πολύ στην καλή ενέργεια και έχει φροντίσει να δηµιουργήσει ένα χώρο που να αντιπροσωπεύει και τους δύο, προκειµένου να νιώθουν οικεία. Αξίζει να σηµειωθεί ότι δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν και αυτό έφερε ακόµη µεγαλύτερη ευτυχία στη σχέση τους.

Μπορεί η µάνατζερ να έχει φορτωµένο πρόγραµµα, εξαιτίας και των πολύωρων γυρισµάτων, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να αφιερώνει στον αγαπηµένο της και στη δυνατή σχέση τους. Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, αγαπούν τα ταξίδια, ενώ συχνά απολαµβάνουν όµορφες βόλτες για φαγητό στα βόρεια προάστια.

Σωστή επιλογή

Εν µέσω της δικαστικής διαµάχης µε τον πρώην σύζυγό της, η Ελενα έχει τη στήριξη του συντρόφου της. «Το να έχουµε ήθος και ύψος στα πράγµατα είναι το πιο σηµαντικό. Εγώ έχω ιδιαίτερη χαρά, γιατί έχει βγει το διαζύγιό µου. Το βασικότερο είναι ότι έχω εµπιστοσύνη στη ∆ικαιοσύνη – και το εννοώ», δηλώνει στην «R».

Όσο για το «My style rocks», το σόου µόδας του Star Channel, στο οποίο για δεύτερη χρονιά κρατάει ρόλο στην κριτική επιτροπή, η Ελ. Χριστοπούλου θεωρεί ότι έκανε πολύ σωστή επιλογή, καθώς το τρίωρο πρόγραµµα µόδας πηγαίνει πολύ καλά για ακόµη µία σεζόν. Μάλιστα, νιώθει ότι η θέση της ως κριτή τής πηγαίνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. «Είµαι πάρα πολύ ευχαριστηµένη µε την εκποµπή, το e-shop (σ.σ.: µε τα ρούχα που σχεδιάζει) πηγαίνει πολύ καλά, όπως και η εταιρεία µε τα µοντέλα και τα δηµόσια πρόσωπα που αντιπροσωπεύω, και είµαι πολύ περήφανη και ευτυχής γι’ αυτό. Είναι όλες µία και µία», λέει.

ΠΗΓΗ: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ