Νατάλια Βοντιάνοβα: Η “Σταχτοπούτα” της μόδας βρήκε τον πρίγκιπά της – Η παραμυθένια ζωή της “Supernova” – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ακύρωση του γάμου τους στις 27 Ιουνίου στο Αββαείο του Σεν Πιερ ντ’Οβιλέ η Ναταλία Βοντιάνοβα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντουάν Αρνό σε μία ιδιωτική τελετή στο Παρίσι. Η 37χρονη Ρωσίδα, μοντέλο και φιλάνθρωπος, που έχει το παρατσούκλι Supernova, ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, που είναι ο γιος του αφεντικού του ομίλου LVMH, στο instagram. To ζευγάρι είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια κι έχουν μαζί δύο παιδιά ενώ από προηγούμενο γάμο της έχει άλλα τρία. Ωστόσο, δεν είναι ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της Βοντιάνοβα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, αλλά η ίδια η Νατάλια, της οποίας η ζωή θυμίζει ένα σύγχρονο παραμύθι, αυτό της Σταχτοπούτας.

Δείτε το βίντεο

Η Νατάλια γεννήθηκε το 1982 στη Ρωσία, στο πρώην Γκόρκι. Μεγάλωσε σε μια φτωχική συνοικία της πόλης με τη μητέρα της, Λαρίσα και τις δύο ετεροθαλείς αδελφές της, Κριστίνα και Οξάνα, η οποία μάλιστα πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση. Ως έφηβη, βοηθούσε τη μητέρα της να πουλάει φρούτα στον δρόμο, ενώ ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν εκείνη ήταν ακόμη μωρό. Έως τα 15 είχε η ίδια τον πάγκο και διαπραγματευόταν με τον τοπικό χονδρέμπορο. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να μαντέψουν το μέλλον που την περίμενε στον Οίκο Dior ανάμεσα σε διαμάντια. Η Βοντιάνοβα γράφηκε σε σχολή μοντέλων ώστε να μάθει τη θηλυκή συμπεριφορά και την ετικέτα. Ευτυχώς για εκείνη πήγε και σε κάποια κάστινγκ και κάποια μέρα την εντόπισε ένας ανιχνευτής ταλέντων από το Παρίσι.

Τη διαβεβαίωσε ότι την περίμενε ένα λαμπερό μέλλον αρκεί να μάθαινε αγγλικά σε τρεις μήνες. Πεπεισμένη ότι η ζωή της θα άλλαζε προς το καλύτερο, η Νατάλια το έκανε και στα 17 της μετακόμισε στο Παρίσι ώστε να δοκιμάσει το μέλλον της στο μόντελινγκ. Της άρεσε πολύ η δουλειά και ήταν εμπνευσμένη γυναίκα και ονειρική συνεργάτιδα για το πρακτορείο της. Αν και ο μισθός της ήταν μικρός στην αρχή, ήταν πολλά περισσότερα από αυτά που θα κέρδιζε αν ζούσε στη Ρωσία. Στα 19 της έκανε κεφάλια να γυρίζουν αλλά ακόμη δεν ήταν το μεγάλο όνομα στη μόδα. Για ένα διάστημα αποστασιοποιήθηκε, αφού ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον διάδοχο κολοσσού μεσιτικής εταιρείας Τζάστιν Πόρτμαν. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά ενώ μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου και τον λαμπερό γάμο στην Αγία Πετρούπολη, η Νατάλια επέστρεψε στις πασαρέλες κατακτώντας τις. Την ίδια χρονιά ήταν το πρώτο όνομα στην πασαρέλα του Yves Saint Laurent.

Σύντομα το τηλέφωνό της χτυπούσε αδιάκοπα με τον Gucci να την κάνει το επίσημο πρόσωπο της σειράς αρωμάτων τους αφού είχε συμμετάσχει σε περίπου 40 επιδείξεις μόδας. Μετά την κάλεσε ο Calvin Klein για το μεγάλο ανοιξιάτικο σόου του. Ήταν πλέον το νέο καυτό όνομα στη μόδα ενώ έκανε ακόμη και μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία του Ρομάν Κόπολα “CQ” με τους Μπίλι Ζέιν και Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Στο πορτφόλιό της έγραψε συνεργασίες με Louis Vuitton, Marc Jacobs και Miss Sixty και πλέον θεωρείται πραγματικά supermodel. Τα είχε πετύχει όλα, από εξώφυλλα στη Vogue έως συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας. Πλέον στα 21 της ζούσε στη Νέα Υόρκη, με τον σύζυγο και τον γιο της ενώ είχε κατακτήσει τον χώρο της μόδας με τη χάρη και το σεξαπίλ της. Από τη φτώχεια και τα κουρέλια που φορούσε για ρούχα η Βοντιάνοβα είχε πλέον κατακτήσει την κορυφή ενώ θεωρείτο μία καλλονή, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως “Σταχτοπούτα”. Κι όσοι αναρωτιούνται πώς τα κατάφερε όλα αυτά μέσα σε μόλις δύο χρόνια, οι ειδικοί της μόδας απαντούν, μόνο με την προσωπικότητα και την ομορφιά της και χωρίς καθόλου μάρκετινγκ. Δημιούργησε φιλανθρωπικό οργανισμό τον “Naked Heart Foundation” και για να συγκεντρώσει χρήματα έκανε την οικοδέσποινα σε χορούς που διεξάγονταν στη Μόσχα το 2008 και στο Λονδίνο το 2010. O οργανισμός της συγκεντρώνει χρήματα για να κατασκευάζει στη Ρωσία παιδικές χαρές κατάλληλες για τα παιδιά με όλες τις ικανότητες ακόμη και γι’ αυτά με ειδικές ανάγκες, ώστε να παίζουν όλα μαζί και να νικήσουν το στίγμα της αναπηρίας στην πατρίδα της. Η Βοντιάνοβα έπειτα από τρία παιδιά χώρισε από τον Πόρτμαν το 2011.

Ο ίδιος σε αναρτήσεις του το 2015, τις οποίες μετά διέγραψε, αποκάλυψε πόσο προβληματικός ήταν ο γάμος τους λέγοντας ότι ο ίδιος ως αριστοκράτης είχε πρόβλημα να συγχρονιστεί με την καριέρα της ως μοντέλου. Ο Πόρτμαν παραδέχθηκε ότι αιτία της διάλυσης του γάμου τους ήταν το πρόβλημά του με το αλκοόλ αλλά στην ανάρτησή του στο facebook είχε γράψει ότι “αισθανόμουν πως με ντρόπιαζε και πως γρήγορα μετατρεπόμουν σε μια παλιά τσάντα Louis Vuitton ενώ εκουσίως πήγα σε κέντρο αποκατάστασης για 28 ημέρες. “Έγινε γρήγορα προφανές ότι δεν ήταν μέρος για να βρίσκομαι αλλά θα έμενε για χάρη της οικογένειάς μου” είχε γράψει ο Τζάστιν με τον οποίο η Νατάλια απέκτησε τρία παιδιά. Εξαιτίας του διαζυγίου μαζί του η ίδια είχε πει ότι είχε διαγράψει την ιδέα να ξαναπαντρευτεί. “Ειλικρινά μετά το διαζύγιο δεν βιαζόμουν να παντρευτώ ξανά. Αλλά ο χρόνος έδειξε ότι αυτή η σχέση είναι δυνατή” είπε για τον Αντουάν Αρνό.

Η Νατάλια ακόμη απολαμβάνει να αγοράζει από τις αλυσίδες ρούχων στην εμπορική συνοικία του Λονδίνου και δεν επιλέγει μόνο ρούχα υψηλής ραπτικής. Δεν είναι εύκολο να αποτινάξει το φτωχό παρελθόν της ούτε και θέλει. Άλλωστε, δεν τυχαίνει συχνά οι άνθρωποι να γίνονται οι ήρωες αληθινών παραμυθιών που η ζωή πλέκει περίτεχνα γι’ αυτούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ