Κατερίνα Ζαρίφη–Παύλος Σταματόπουλος: Το εσώρουχο της Κιμ Καρντάσιαν και η ηλικία του Νίκου Μουτσινά

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος. Οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους, μίλησαν για τα στα όσα έκαναν μετά το τέλος της εκπομπής τους στο Open.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη αγόρασε διάδρομο και καθημερινά κάνει 20 λεπτά γρήγορο περπάτημα, με τον Παύλο Σταματόπουλο να δηλώνει ότι γυμνάζεται εντατικά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι εκτός από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, αγόρασε ένα εσώρουχο από την συλλογή της Κιμ Καρντάσιαν που έδειξε και στην κάμερα και για τα οποίο έκανε φασαρία. Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε ότι την περίοδο της καραντίνας, είναι ξαπλωμένος όλη μέρα, κάνει γυμναστική, ασχολείται με την κηπουρική και βλέπει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η συζήτηση έφτασε γρήγορα στον «Πρωινό Καφέ» που κάποτε η ίδια και ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίαζαν.

«Άλλη μια φορά με φώναξε ο Σταματόπουλος στο Σαββατοκύριακο και έγινε το μπατακλάν. Δεν είναι να βγαίνω εγώ σε εκπομπή, πεθαίνει κόσμος», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Μπράβο στο Open που δε φοβήθηκε και σας έβαλε μαζί», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε που θα πάνε διακοπές, με την Κατερίνα να λέει ότι θα πάει στη Βοιωτία ενώ ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου κατήγγειλε ότι μία συμμαθήτρια του Νίκου Μουτσινά από τη Θεσσαλονίκη του είπε ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» είναι 46 ετών, με τον Νίκο Μουτσινά να το διαψεύδει τονίζοντας ότι τόσο είναι ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ