Λάμπρος Χούτος: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ματίνα Ζάρα

Της Νίκης Κώτσου,

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος και η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα αποτελούν το νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν προλάβαμε να μάθουμε πολλά για τη σχέση τους και πληροφορηθήκαμε από πρόσωπο του περιβάλλοντός του ότι συγκατοικούν. Οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας εδώ και περίπου έναν μήνα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και η Ματίνα Ζάρα γνώριζαν καλά τι αναζητούσαν και δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση για το επόμενο βήμα.

Πρόσφατα, ο Λάμπρος Χούτος πόσταρε μία φωτογραφία του με τη σύντροφό του Ματίνα Ζάρα γράφοντας για λεζάντα την τρυφερή φράση: «Μάτια μόνο για εσένα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έζησε για αρκετά χρόνια στην Ιταλία ενώ κάθε μήνα ταξίδευε στη γειτονική χώρα για να δει τον 10χρονο γιο του Τζόρτζιο τον οποίο απέκτησε από την σχέση του με την Έμα, με την οποία γνωρίστηκε στο Μιλάνο. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν η σχέση του με τη μητέρα του γιου του είναι άψογη. «Ναι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Προσπαθώ να είμαι παρών, να μιλάμε καθημερινά».

Ο Λάμπρος Χούτος πλέον εργάζεται σε ακαδημία ποδοσφαίρου στο Ψυχικό, ενώ η Ματίνα Ζάρα η οποία ζούσε στον Καναδά, πήρε την απόφαση να κυνηγήσει την τύχη της στο τραγούδι στην Ελλάδα. «Δεν άντεξα άλλο το κρύο στον Καναδά, μου έλειψε πάρα πολύ η Ελλάδα, η κουλτούρα, το φαγητό και γενικότερα η ελληνική νοοτροπία», είχε πει η ίδια.

Η αγωνία του Λάμπρου Χούτου για τον γιο του και την αδελφή του

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος Χούτος δεν κρύβει την αγωνία του για τον 10χρονο γιο του που ζει στην Πάντοβα μαζί με τη μητέρα του καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται καθημερινά στη γειτονική χώρα. Μιλώντας στην Realnews, ο πρώην ποδοσφαιριστής επισημαίνει: «Μιλάμε κάθε μέρα διαδικτυακά και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τις οδηγίες για το γενικό καλό και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα». Την ίδια αγωνία έχει όμως και για την αδελφή του, Εύη Χούτου που τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί και εργάζεται στην Ιταλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ