GNTM: Τι απάντησε η Μαρία για τα πικρόχολα σχόλια που δέχθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Απαντήσεις σε όλα τα πικρόχολα tweets που δέχθηκε, έδωσε η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι κοιμάται αγκαλιά με έναν Τουίτι, ενώ απάντησε και στην ερώτηση γιατί την έβαζαν να κάνει σέξι φωτογραφήσεις, αφού δεν το «έχει». «Αυτή είναι μια πολύ καλή απορία την είχα κι εγώ. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι εφόσον όταν είναι το concept σέξι, εγώ θα γίνω σέξι ακόμα κι αν δε σ’ αρέσει, δε με απασχολεί» απάντησε στο συγκεκριμένο tweet .

H Μαρία αποκάλυψε ότι στην προσωπική της ζωή «κάνω σόλο καριέρα γιατί μου αρέσει και γιατί δε θέλω κανείς άλλος να μου κλέβει την παράσταση και γιατί δε χρειάζομαι έναν άντρα».

Για τις τρεις φιναλίστ και τον τρόπο που της μίλησαν, η Μαρία απάντησε: « Αυτές μου φέρθηκαν σκάρτα, έπρεπε να συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο και εγώ σε αυτές; Θα κέρδιζα τίποτα;».

Η 19ρονη κοπέλα μίλησε και για την επιστροφή της στους πάγκους της λαϊκής, για τα μήλα αλλά και για την… κοπριά. «Ενώ η κοπριά μπορεί να μυρίζει, είναι πάρα πολύ ευεργετική για τη γη», πρόσθεσε.

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκο, πως δεν είχε κανέναν λόγο να είναι σκύλα στο τέλος και πως δεν την απασχόλησε καθόλου που η Κάτια βγήκε νικήτρια. «Δεν με απασχόλησε καθόλου ότι η Κάτια βγήκε νικήτρια. Ένας τίτλος δε σε κάνει και βασιλιά. Μπορεί και κάποια άλλη κοπέλα από το GNTM να τα πάει καλύτερα στη δουλειά από την Κάτια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ