GNTM: Τι λέει η Μαρία για την Κέισι και την Άννα Μαρία

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το GNTM λίγο πριν από τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων, αναφέρθηκε στα όσα είπαν για εκείνη η Κέισι και η Άννα Μαρία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM στα πρώτα της stories στο Instagram ανέφερε ότι παρότι τα λόγια τους την πλήγωσαν, τις θεωρεί φίλες της και ζήτησε από τους followers της να σταματήσουν τα μηνύματα μίσους εναντίον τους.

“Όσο για τα λόγια που είπαν η Κέισι και η Άννα Μαρία για εμένα. Ναι, ήταν πολύ άσχημα αυτά που μου είπαν. Ναι, δεν έπρεπε να τα πούνε αυτά που είπαν, ναι, με πλήγωσαν. Όμως, ποιο είναι το θέμα; Τα κορίτσια αυτά με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι περάσαμε όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Και εγώ δεν θα τις διαγράψω από φίλες μου για ένα κακό που κάνανε, ενώ μου έχουν κάνει τόσα καλά. Δεν ξεχνάω όλα τα καλά που μου κάνανε και επιλέγω να κρατήσω αυτά. Εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Όμως εγώ δεν μπορώ να κρατήσω κακία σ’ αυτές τις κοπέλες. Και είναι κρίμα να δέχονται τόσο hate για ένα λάθος που κάνανε. Μου έχουν κάνει τόσα καλά, δεν θα τους κρατήσω κακία για ένα πράγμα”, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ