• Ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτά τους followers του εάν θέλουν να κατέβει στις εκλογές - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

  3:04 μμ, Παρασκευή 22 Μάρ 2019 3:04 μμ, Παρασκευή 22 Μάρ 2019

  Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου να κατεβεί ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης.

  Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων του για το εάν πρέπει ή όχι να κατέβει στις δημοτικές εκλογές.

  “Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη. Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του και σημείωσε ότι εάν αποφασίσει να πει το “ναι” δεν θα δεχτεί να πάρει μισθό.

  Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:

  “Καλησπέρα σε όλους.

  Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

  Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

  Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

  Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

  Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

  1:Αστεγοι

  2:Αδέσποτα

  3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

  Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

  Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

  Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

  Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε ή προσβάλλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

  ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ”.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα