Η οργισμένη απάντηση του Καπουτζίδη στον Ουγγαρέζο

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη προκάλεσαν τα σχόλια που ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τους συνεργάτες της για τον ίδιο και το ξέσπασμά του για το bullying.

O ηθοποιός και κριτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο κύριος Ουγγαρέζος και η κυρία Μεσσαροπούλου θα πρέπει να ξέρουν πως ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνική Ελλάδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπούλου και σε όποιον Καπουτζίδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια.

Τη δουλειά μου ας τη χάσω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονείς μου, στους φίλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, κάποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!».

Δείτε τις αναρτήσεις του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2.Στο σχολείο, στην τράπεζα, στην τηλεόραση, στην παρέα, παντού, αντιδράστε. Αντιδραστε απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο που το εκφράζει, απευθυνθείτε σε κάποιον ανώτερο για να τον συνετίσει, πάντως κάντε κάτι! Αντιδράστε! Άνθρωποι χάσανε τις ζωες τους γιατί κανεις γύρω τους δεν αντέδρασε! Μην τα αφήνετε όλα αυτά να περνάνε σαν πλάκα! Εργάζομαι στην τηλεόραση, αυτός είναι ο εργασιακός μου χώρος, εκει θα αντιδράσω. Δεν ξερω αν είμαι περήφανος για το χώρο που εργάζομαι. Άνθρωποι, κουτσομπολεύουν άλλους ανθρώπους,, τους προσβάλλουν, τους θίγουν, διασπείρουν ψέματα για αλλους ανθρωπους, δήθεν ότι κάνουν ρεπορτάζ και πληρώνονται πέντε φορες περισσότερο από τη μητέρα μου που ήταν δασκαλα και για 30 χρόνια μάθαινε γράμματα στα παιδιά του κόσμου! Αλλά κι εγώ ακόμα, κάθομαι σε μια καρέκλα και καλοπληρωνομαι! Ε, τουλάχιστον ας κάνω κάτι χρήσιμο. Ας μη σαπίσω σε αυτή την καρέκλα! Ας αντιδράσω! Ας παλέψω για να βοηθήσω κάποιους, κι ας ξεβολευτω, κι ας γίνω και δυσάρεστος. Ο κυριος Ουγγαρεζος και η κυρία Μεσσαροπουλου θα πρέπει να ξέρουν πως οτι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνικη Ελλαδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποιον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια. Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονεις μου, στους φιλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις 9 Οκτ, 2018 στις 5:35 πμ PDT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ