Παίκτρια του Power of Love ψάχνει ταίρι στην τηλεόραση, αλλά… παντρεύεται το καλοκαίρι με άλλον

“Δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο Power of Love κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας”. Αυτό ανέφερε ο αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης για τη σχέση του με την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία υποτίθεται ότι ψάχνει την αγάπη στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος και η Γκαμπριέλα συνόδευσαν τον κοινό τους φίλο Τάσο Ποτσέπη (σ.σ.:”Αγάπη μόνο!”) στο κάστινγκ της εκπομπής και εκεί άνθρωπος της παραγωγής έκανε πρόταση στην Γκαμπριέλα να περάσει κι αυτή από δοκιμαστικό. Τελικά επέλεξαν εκείνη, και όχι τον Ποτσέπη.

Ο αστρολόγος, ο οποίος γνωρίστηκε με την Γκαμπριέλα στα γυρίσματα της εκπομπής του, μίλησε και για το αν ζηλεύει που είναι η αγαπημένη του στο παιχνίδι.

“Υπήρχαν στιγμές που ζήλεψα. Είναι φυσικό όταν την κοπέλα με την οποία έχεις σχέση την πολιορκούν. Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε και ήταν μαζεμένη”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ύστερα από τη συμμετοχή της Γκαμπριέλα στο Power of Love, η σχέση τους δοκιμάστηκε και θα έχει ευτυχή κατάληξη.

“Σκοπεύουμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο στη Μύκονο, όπου θα ανοίξω γραφείο στη Χώρα. Έτσι, θα συνδυάσουμε δουλειά και διακοπές, αλλά και τον γάμο μας”.

Πηγή ρεπορτάζ: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ