Αυτή η παίκτρια του Power of love ήταν… παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια – ΦΩΤΟ

Παίκτρια του «Power of love» υπήρξε… παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια! Ο λόγος για την...Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία μπήκε στο reality του Σκάι για να βρει τον άντρα τον σωστό, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί και πολύ τυχερή στα προσωπικά της!

Αυτός είναι και ο λόγος που την οδήγησε -λίγους μήνες πριν- στο πλατό της Αννίτας Πάνια, για να μοιραστεί την τραυματική εμπειρία που έζησε στα χέρια πρώην συντρόφου της, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, είχε πάθει εμμονή μαζί της.

«Με είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι για δύο μέρες! Μου έπαιρνε το κινητό, την τσάντα και τα λεφτά για να μην μπορώ να φύγω, ενώ αυτοτραυματιζόταν και με απειλούσε πως αν χωρίσουμε θα κάνει κακό στον εαυτό του» κατήγγειλε η σέξι Γκαμπριέλα από τον καναπέ της εκπομπής «AΝΝΙΤΑgr» τον Νοέμβριο του 2017 και συμπλήρωσε: «Με κατέβασε από το αυτοκίνητο στη Σαρωνίδα, μου έβγαλε και τα παπούτσια και με άφησε να γυρίσω περπατώντας ξυπόλυτη βράδυ και χειμώνα καιρό».

Επίσης, άξια αναφοράς είναι η παρουσία της ζωγράφου, όπως συστηνόταν τότε, σε πάνελ μικρού καναλιού, όπου τοποθετήθηκε στο θέμα των εθισμένων στο σεξ Ελλήνων.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό τής είχε χτυπήσει το καμπανάκι της… διασημότητας -και όχι της μητρότητας- κι έψαχνε τρόπους να κερδίσει τον τηλεοπτικό χρόνο που της αντιστοιχούσε. Και τον βρήκε στο «Power of love»!

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ