«Χαμός» με τις πρώην του Πουλίδο

Τη όμορφη Ελληνίδα Τζίνα Μαμάκη «δείχνουν» τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης ως την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του Άλαν Πουλίδο με την Ιλεάνα Σάλας.

Ο Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στα πάτρια εδάφη του με τα χρώματα της ομάδας Τσίβας Γουαδαλαχάρα και η όμορφη αρραβωνιαστικιά του έδωσαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από εννέα μήνες και μόλις τρεις μετά τον αρραβώνα τους. Το φινάλε μάλιστα γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο, απασχολώντας έντονα τα media. «Είμαι ένα ειλικρινές άτομο και μπορώ να διαχειριστώ πολλά πράγματα. Το ψέμα όμως δεν συγκαταλέγεται σε αυτά» ανακοίνωσε πρώτη η Ιλεάνα μέσω Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Πουλίδο είχε κάνει την «αμαρτία» του.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τη Σάλας. Το θέμα θα είχε τελειώσει εδώ, αν τα μεξικανικά ταμπλόιντ δεν ενέπλεκαν στην ιστορία το μοντέλο Τζίνα Μαμάκη. Η εκρηκτική ξανθιά ως γνωστόν είχε μια σύντομη σχέση με τον Πουλίδο όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Το ειδύλλιό τους ωστόσο έκανε τον κύκλο του και όταν ο Άλαν γνώρισε στη συνέχεια την Ιλεάνα, την ερωτεύτηκε τόσο δυνατά που της έκανε πρόταση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.περίπου ένα μήνα πριν επιστρέψει μόνιμα στο Μεξικό ο ποδοσφαιριστής πέρασε μια βραδιά με φιλικά πρόσωπα στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Τζίνα Μαμάκη. «Η Σάλας το πληροφορήθηκε και τότε η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται σοβαρά» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από τα δημοσιεύματα. Η Ιλεάνα παραδέχτηκε ότι υπήρξε απιστία στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κατονόμασε την Τζίνα Μαμάκη.

«Υπήρχε απιστία από μέρους του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αν και το επιβεβαίωσα. Όλη η σχέση είχε προβλήματα σε αυτό το θέμα και όταν έμαθα ότι με κορόιδεψε δεν μπόρεσα να το αφήσω να περάσει. Τον αγαπώ και ένιωσα ότι είναι κάτι σοβαρό, διότι αρραβωνιαστήκαμε. Δεν ξέρω εάν ήταν από έλλειψη ωριμότητας, αλλά δεν μπορώ να το συγχωρήσω» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της και συνέχισε : «Από τότε που του έκαναν πρόταση από την Τσίβας, τον ένιωσα να απομακρύνεται, επικεντρώθηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μου είπε να μείνουμε μαζί αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις όση αγάπη και αν έχεις».

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Παρουσιάστρια χώρισε τον διάσημο σύζυγό της επειδή τον… βαρέθηκε

H πρώτη εμφάνιση της Ναόμι Γουότς μετά τον χωρισμό – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ