Η Μαραγκόζη λύνει τη σιωπή της για τον Αντώνη Βαρδή – ΒΙΝΤΕΟ

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τη σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή.

“Κάποιες φορές, ορισμένες αγάπες είναι άρρωστες, είναι αρρωστημένες και δεν μοιάζουν με αγάπη” αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την σχέση τους.

“Εγώ αγαπώ τους ταλαντούχους ανθρώπους και ήταν μοναδικός σε αυτό που έκανε” τόνισε η Χριστίνα Μαραγκόζη για τον μουσικοσυνθέτη.  

“Παρόλο που δεν μιλάγαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η σχέση μας δεν ήταν καλή, ούτε αυτό το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, γιατί και αυτόν δεν τον έβλεπα. Άρα, για μένα νομίζω ότι κάπου υπάρχει. Όταν θυμάμαι τις καλές στιγμές νομίζω ότι κάπου θα είναι. Άλλες φορές όμως δεν θυμάμαι καλές στιγμές και δεν έχω τα ίδια συναισθήματα. Γιατί τα συναισθήματά μου είναι διαφορετικά” σημείωσε η Χριστίνα Μαραγκόζη. 

“Έχουν ειπωθεί χοντρές ψευτιές για το θέμα το δικό μου και του Αντώνη. Κάποια από αυτά διέρρευσαν ίσως και από τον ίδιο, για κάποιους λόγους επειδή ο Αντώνης με αγάπαγε έτσι όπως μ’ αγάπαγε. Η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από αυτό που μπορεί να ξέρει ο κόσμος, πάρα πολύ όμως. Καμιά φορά από εγωισμό μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν ισχύουν και να βγουν λανθασμένες εντυπώσεις. Θέλω να κρατάω μόνο τα καλά από όλη αυτή την ιστορία, έχω γυρίσει σελίδα” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δείτε επίσης:

O Γιάννης Βαρδής για τη γιορτή του πατέρα: Σ’ αγαπάω και μου λείπεις

Η συγκινητική ΦΩΤΟ του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ