Βέρτης: “Ανάμεσα στα συντρίμμια του τζιπ του Παντελίδη ήταν και ένα CD μου”

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη σόκαρε και εξακολουθεί να σοκάρει τους πάντες. Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου έχουν προχωρήσει κατά καιρούς σε δηλώσεις, με τις οποίες εξέφραζαν τον θρήνο τους για την αναπάντεχη απώλεια του νεαρού τραγουδιστή.

Ο Νίκος Βέρτης μπορεί να μην γνώριζε προσωπικά τον Παντελίδη, μίλησε ωστόσο για τα συναισθήματα που του προκάλεσε ο θάνατός του και για το γεγονός που τον σόκαρε περισσότερο.

«Τον Παντελή δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και μάλιστα, δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι μου ήρθε ένα μήνυμά του, μερικούς μήνες πριν, για ένα τραγούδι μου στο οποίο αναγραφόταν το εξής: “Έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι”, ανέφερε ο  Νίκος Βέρτης.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής, αποκαλύπτωντας, τι τον σόκαρε περισσότερο, είπε: «Την ημέρα που έγινε το δυστύχημα, μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, δυστυχώς, έτυχε να δω,το CD μου. Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια. Δεν το γνώρισα το παιδί ποτέ, αλλά με συγκίνησε πολύ. Αυτό ήταν και ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί, άνθρωποι είμαστε και εμείς και θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ».

«Αυτό το παιδί είχε μια ζωή “έκρηξη”, δηλαδή έκανε μια απότομη ανηφόρα και ξαφνικά “έσβησε”. Θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο μάλιστα για την ζωή του, γι’ αυτά τα τρία – τέσσερα χρόνια. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν πρόλαβε να χαρεί και να ζήσει», προσέθεσε ο τραγουδιστής.

Καταλήγωντας, ο Νίκος Βέρτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «έχω επιβάλει στο προσωπικό του μαγαζιού πως δεν θα επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ, θα φύγει με ταξί και την άλλη ημέρα θα γυρίσει και θα του δώσω τα κλειδιά». 

 

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Πέγκυ Ζήνα για την εικόνα της στο “X-Factor”: Tι να τα κάνω τα φίλτρα;

Tι απαντά ο Κωστέτσος για την selfie με τους πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

Υπέφερε από ακμή και βρήκε τρόπους να είναι όμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ