Νένα Χρονοπούλου: O γιατρός του παιδιού μου είναι ο Τάσος – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο γιατρός του παιδιού μου είναι ο Τάσος», επισημαίνει εμφανώς συγκινημένη, η Νένα Χρονοπούλου, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο.

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου της, για τη σχέση της με το σύζυγό της και πρώην ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο, καθώς και για το νέο της βιβλίο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ε, στην εκπομπή «Tatiana Live».

Να σημειωθεί πως ο γιος της ηθοποιού είναι ένας μικρός μαχητής που γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε μόλις 850 γραμμάρια. «Όλα τα βράδια που ο μικρός είναι ανήσυχος ο Τάσος σηκώνεται για να τον φροντίσει», αναφέρει η Νένα και ταυτόχρονα αφηγείται όλο τον γολγοθά που έχει περάσει το αγγελούδι της από την ώρα που ήρθε στον κόσμο.

«Με τον Χρήστο έχουμε ιδιαίτερη σχέση, πραγματικά θα έλεγα ότι αισθάνομαι ότι είναι το παιδί μου», λέει χαρακτηριστικά ο Τάσος Μητρόπουλος, μιλώντας για το παιδί της αγαπημένης του Νένας.

«Πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη γυναίκα που γνώρισα», σημειώνει ο πρώην ποδοσφαιριστής για τη γυναίκα του.

Από την πλευρά της η Νένα Χρονοπούλου , εμφανώς συγκινημένη λέει χαρακτηριστικά «Ο γιατρός του παιδιού μου είναι ο Τάσος».

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί είναι ένα παιδί», αναφέρει η ηθοποιός, μιλώντας για τον σύζυγό της.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Pretty Woman και στα 48 – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ