Χειροπέδες σε διάσημη ηθοποιό

Δύσκολες ώρες πέρασε η ηθοποιός και μοντέλο Στέφανι Σεϊμούρ, η οποία και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Law & order: Criminal intent».

Σύμφωνα με το CNN, η Στέφανι συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, μιας και την έπιασαν να οδηγεί τύφλα στο μεθύσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 47χρονη, έριξε το Land Rover της σε ένα άλλο όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα σε μία πινακίδα stop!

O αστυνομικός που έφτασε στο σημείο, αμέσως αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά μιας και η Στέφανι μύριζε αλκοόλ και ήταν φανερά ζαλισμένη.

«Μετά από 6-7 φορές που της ζητήσαμε την άδεια κυκλοφορίας, την ασφάλεια και το δίπλωμα, κατάφερε τελικά να ψάξει στην τσάντα της και έδωσε το δίπλωμα και μία πιστωτική κάρτα» είπε στην αναφορά του, ενώ επεσήμανε πως το πρώην μοντέλο αρνήθηκε να περάσει από τεστ και για το λόγο αυτό, συνελήφθη.

Η ίδια μπορεί να αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας το ποσό των 500 δολαρίων, θα εμφανιστεί ωστόσο στο δικαστήριο το Φεβρουάριο, προκειμένου να απολογηθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

 

Πηγή: star.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ