Στα δικαστήρια η Μαντόνα με τον Ρίτσι

Δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην Μαντόνα και τον Γκαι Ρίτσι , όταν ο ένας από τους δυο έφηβους γιους τους, αρνήθηκε να επιστρέψει από το Λονδίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τη μητέρα του.

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στο δικαστήριο, λέγοντας ότι ο γιος της προτιμά να μείνει μαζί με το σκηνοθέτη πατέρα του στην Αγγλία.

Τότε, η 57χρονη ζήτησε στη δικαστή Ντέμπορα Κάπλαν να πιέσει τον πρώην σύζυγό της, ώστε να στείλουν τον 15χρονο γιο τους , Ρόκκο , στη Νέα Υόρκη.

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κ. Ρίτσι είπε: «Είναι ξεκάθαρο πως το αγόρι δε θέλει να γυρίζει στη Νέα Υόρκη». Όταν ο δικηγόρος ρωτήθηκε αν ο κ. Ρίτσι προσπάθησε να μεταπείσει τον γιό του, εκείνος απάντησε πως ο πελάτης του το προσπάθησε ανεπιτυχώς.

Η δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Ρόκο πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υορκη και να μιλήσει με τη μητέρα του, πριν αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς του προτιμά να μείνει.

“Στη συνέχεια ο 15χρονος θα παρουσιαστεί ο ίδιος στο δικαστήριο , εκπροσωπούμενος από δικηγόρο, προκειμένου να αποφανθεί ποιος θα αναλάβει την επιμέλειά του”, προσέθεσε η δικαστής. 

 

Δείτε τον Ρόκο εδώ:

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

  To ζεύγος Τζολί – Πιτ σε ρομαντική βαρκάδα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ