Αποθεώνουν τον Σάκη Ρουβά στο λιμάνι της Τήνου – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τήνο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς ετοιμάζει για το νέο του τραγούδι ένα μοναδικό βίντεο κλιπ.

Στο νησί επικράτησε ενθουσιασμός από την άφιξη του Σάκη Ρουβά -αν και δεν ήταν γνωστό πως θα μεταβεί εκεί για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ. Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr η αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου μόλις είδε τον αγαπητό καλλιτέχνη να αποβιβάζεται από το πλοίο ήταν ο ενθουσιασμός.

Όλοι ήθελαν να τον πλησιάσουν και να τον χαιρετήσουν. Εκείνος από την πλευρά του μοίραζε χαμόγελα και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποδέχθηκε τόσο θερμά και φυσικά έβγαλε μαζί τους selfie φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο από το iefimerida:

 

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε την προετοιμασία για τα γυρίσματα του βίντεοκλίπ. Κατευθύνθηκε στο Aiolis Tinos Suites του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου, ένα από τα αγαπημένα σημεία πολλών επισκεπτών του νησιού, αφού η πανοραμική θέα που προσφέρει είναι καθηλωτική. 

Κατά την παραμονή του στο νησί ο Σάκης Ρουβάς είχε αφοσιωθεί στην καινούργια του δουλειά, ωστόσο στα διαλείμματα απολάμβανε, όπως ο ίδιος έγραψε στα social media, την ηρεμία και την θέα του κυκλαδίτικου νησιού. Ενδεικτικές της διάθεσής του είναι και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram από τις στιγμές χαλάρωσής του στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Το πανέμορφο Aiolis Tinos Suites

Το Aeolis Tinos Suites, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο σουιτών με πανοραμική θέα στη θάλασσα που βρίσκεται στον Τριαντάρο της Τήνου.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Δείτε επίσης:

Στην Τήνο ο Ρουβάς για τα γυρίσματα του καινούργιου του video clip – ΦΩΤΟ

Ρουβάς: Σκέφτομαι και τέταρτο παιδί – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ