Δείτε πως είναι σήμερα η “Λώρα” από το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” – ΦΩΤΟ

Την ηθοποιό Μελίσα Γκίλμπερτ την γνωρίσαμε όλοι από την επιτυχημένη σειρά «Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι». Η σειρά υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεόρασης και η Γκίλμπερτ ως «Λώρα» ήταν η βασική πρωταγωνίστριά της.

Η σειρά παρακολουθούσε την πολύτεκνη οικογένεια Ίνγκαλς και τους κατοίκους της μικρής τους πόλης από το 1974 μέχρι και το 1983 όταν σταμάτησε, ενώ επί πολλά χρόνια συνέχιζε να προβάλεται σε επαναλήψεις σε τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

Η Μελίσα Γκίλμπερτ ήταν 10 χρονών όταν εμφανίστηκε στο σίριαλ για πρώτη φορά και έκλεψε την παράσταση ως η μικρή Λόρα. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια και σήμερα η ηθοποιός είναι 51 ετών.

Με τρεις γάμους στο ενεργητικό της και τέσσερα παιδιά, η Μελίσα φροντίζει ακόμη να “εξαργυρώνει” την τηλεοπτική της φήμη. Εκτός του ότι συμμετείχε ως η μαμά Ίνγκαλς στο μιούζικαλ “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”, εξέδωσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Prairie Tale: A Memoir” το 2009, ένα βιβλίο συνταγών βασισμένο στη ζωή της στο “Σπίτι”. Σήμερα γράφει παιδικά βιβλία. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, δείτε τη να διαβάζει το τελευταίο της με τίτλο “Ντέιζι & Ζόζεφιν”.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο στη σημερινή εικόνα της Γκίλμπερτ είναι οι πολλές αισθητικές επεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει. 

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιώργος Χρήστου από το «Fame Story» – ΦΩΤΟ

Δείτε πως είναι σήμερα η Δεβόρα από το “Εκείνες και Εγώ” – ΦΩΤΟ

Δείτε πως είναι σήμερα η Ξανθίππη από το “50-50” – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ