Ο Κωστάλας ακτινογραφεί τον τελικό του DWTS

Η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαγωνίζονται για την πρώτη θέση. Οι δύο φιναλίστ διεκδικούν τη νίκη στο Dancing With The Stars 5.

Τη βραδιά του αυριανού μεγάλου τελικού θα διαγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες. Ο Ησαΐας Ματιάμπα, που ήταν ο περσινός νικητής, επιστρέφει στην σκηνή του σόου με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη.

«Η Μορφούλα Ντώνα έχει ξεχωριστή φινέτσα, υψηλή τεχνική. Το τρίο με την Κλέλια Πανταζή και τον δάσκαλό της για μένα, ήταν παράσταση, δεν ήταν διαγωνιστικός χορός. Πιστεύω ότι η Μορφούλα θα πρέπει να ασχοληθεί με τον επαγγελματικό χορό και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς, πέρα από την ρυθμική. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου από την άλλη, έχει δυναμισμό, ενέργεια και χορεύει με την ψυχή της. Φέτος το επίπεδο του Dancing ήταν πολύ υψηλό. Το σόου αυτό έχει μέλλον. Θα ήθελα να συνεχίσει, πρώτα από όλα γιατί δίνει δουλειές σε δεκάδες ανθρώπους ως μεγάλη παραγωγή και δεύτερον γιατί μέσω του σόου ο κόσμος ξαναγύρισε στον χορό», λέει στην Espresso ο Αλέξης Κωστάλας.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στην αρχή, όταν του έγινε πρόταση από την παραγωγή να συμμετέχει στο σόου ως κριτής, το σκέφτηκε πολύ και ένιωσε ότι πιέστηκε για να πει το «ναι».

«Ο λόγος που αποφάσισα να πω το ΄΄ναι΄΄ ήταν ο επαγγελματισμός του Γιάννη Λάτσιου. Δεν τον ήξερα πιο πριν, αλλά τον έχω εκτιμήσει βαθύτατα και τον ευχαριστώ για την επιμονή του αλλά και την παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια, μιας πανέμορφης κοπέλας, με έξυπνο χιούμορ, η οποία έχει τη χάρη να αυτοσχεδιάζει στον λόγο της. Αλλά και η Δούκισσα Νομικού τα έβγαλε εις πέρας. Κατάφερε να αποδείξει ότι πέρα από την ομορφιά της, μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό», τονίζει ο Αλέξης Κωστάλας. 

 

Διαβάστε επίσης:

Παπούλια: Όταν ήμουν μικρή με φώναζαν Βαγγέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Γιαγκούση: Η ζωή μου στα Βίλια – ΒΙΝΤΕΟ

Σαπουντζάκη: Έρχονται στο καμαρίνι και γονατίζουν – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ