Νέα στήλη για την Πίπα Μίντλετον

Νέα στήλη για την Πίπα Μίντλετον

Η Πίπα Μίντλετον απέκτησε νέα στήλη στο περιοδικό “Vanity Fair” παραδίδοντας μαθήματα… βαδίσματος! Η νέα στήλη που θα φιλοξενεί τα άρθρα την αδερφής της δούκισσας του Κέμπριτζ ονομάζεται “The Best Way Of Walking” και σε αυτή χαρίζει στις γυναίκες πολύτιμες συμβουλές.

Βέβαιο ο τρόπος ζωής της μπορεί να διαφέρει αρκετά από αυτόν μιας κοινής θνητής γυναίκας. «Είναι μια πολυάσχολη μέρα το να τρέχεις σε ιπποδρομίες, να βάζεις στοιχήματα, να κάνεις πικ-νικ, καθώς και να έχεις να πας και στο καθιερωμένο απογευματινό τσάι – Ω, και όλα αυτά προσπαθώντας να αποφύγεις να βυθιστούν οι φτέρνες σου στο γρασίδι», γράφει χαρακτηριστικά.

Και πως αλλιώς θα αντιμετωπίσεις αυτήν την δύσκολη και κοπιώδη κατάσταση; Μα φυσικά με τις συμβουλές της Πίπα: «Θα ήθελα να συστήσω κυρίως τα ίσια-φλατ παπούτσια, τα οποία μάλιστα είναι πολύ χρήσιμα για αυτήν την περίσταση και το συνεχές περπάτημα στο παλάτι».

Οι συμβουλές της που βρίσκονται και στο Twitter (@ pippatips) σίγουρα στο μέλλον θα φανούν αρκετά χρήσιμες για όλες τις γυναίκες σε κάθε περίσταση.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ