Οι έρωτες που πλήγωσαν την Κίτον

Οι έρωτες που πλήγωσαν την Κίτον

Η Νταϊάν Κίτον εκπλήσσει τους απανταχού θαυμαστές της με συνέντευξή της στην ιταλική «Κοριέρε ντέλα Σέρα», μιλώντας για την καριέρα της, τις πλαστικές επεμβάσεις, τους διάσημους εραστές της αλλά και για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ. Και δηλώνει: «Είμαι πολύ τυχερή που έπαιξα με όλους αυτούς τους άνδρες και τους φίλησα!».

Με αφορμή τη νέα ταινία του Ρομπ Ράινερ «And so it goes…», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάικλ Ντάγκλας, η Νταϊάν Κίτον βρήκε την ευκαιρία να διαδηλώσει τη συμπαράστασή της στον πρώην αγαπημένο της, Γούντι Αλεν: «Ο Γούντι δεν έχει ανάγκη από τη δική μου υπεράσπιση. Νιώθω αγάπη και σεβασμό γι’ αυτόν και είμαι χαρούμενη που κατάφερε να βρει την ευτυχία και την ηρεμία δίπλα στη Σουν Γι».

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός – για την ερμηνεία της στον «Νευρικό εραστή» – υπογράμμισε ότι εκτός από τα ταλέντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει θαυμάζει το θάρρος του να είναι πάντα ο εαυτός του. «Εκείνο που μου έμαθε είναι να προσπαθώ να μάθω τον εαυτό μου. Ολοι θέλουν την επιτυχία! Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχει επιτυχία αν ο καθένας δεν αποδεχθεί αυτό που είναι στην πραγματικότητα».

Οι έρωτές της με αστέρες υπήρξαν θυελλώδεις, όμως δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Επιμένει ότι ήταν επιλογή της: «Μου άρεσε και μου αρέσει να αισθάνομαι ανεξάρτητη». Εντούτοις, στην αυτοβιογραφία της «Then again» είχε αναφερθεί στον μεγάλο της έρωτα με τον Αλ Πατσίνο στα γυρίσματα του «Νονού 2». Αποκάλυψε μάλιστα ότι του είχε ζητήσει να παντρευτούν. Εκείνος όμως αρνήθηκε και εκείνη πληγώθηκε πολύ: «Με τον Αλ έχασα την αυτοπεποίθησή μου».

Δεν ήταν όμως η μοναδική ερωτική απογοήτευση που έζησε η Νταϊάν Κίτον, αφού και η σχέση της με τον Γουόρεν Μπίτι έληξε άδοξα. Εζησε μια περίοδο «ονειρική» και μαζί του μπήκε στα μεγάλα σαλόνια. Ομως κάποια στιγμή ο Μπίτι την άφησε.

‘Οσο για το βιβλίο της, εξηγεί: «Πάντα μου άρεσε να διαβάζω λεπτομέρειες από τις ζωές εκείνων που θαυμάζω. Ετσι σκέφτηκα να καταγράψω ανάλογες λεπτομέρειες για τη μητέρα μου, Ντόροθι. Πέθανε πριν από έξι χρόνια και ήταν για μένα πολύ σημαντική γυναίκα. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Δεν ήταν εύκολο να βλέπεις τον άνθρωπο που σου χάρισε την ύπαρξή σου να έχει χάσει τη μνήμη του. Αυτό με δίδαξε πολλά. Τα συναισθήματα και οι εικόνες από εκείνη την περίοδο είναι χαραγμένα για πάντα μέσα μου».

‘Ομως η Νταϊάν Κίτον τολμά να αναφερθεί και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει: «Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θέλω να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να τον αναγνωρίζω».

Πηγή: Tα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ