Το σχέδιο του Μπάκιγχαμ για τη γέννηση

Το σχέδιο του Μπάκιγχαμ για τη γέννηση

Μπορεί έξω από το νοσοκομείο St. Mary να γίνεται πανικός από παπαράτσι και δημοσιογράφους, αλλά ηρεμία επικρατεί μέσα στο παλάτι, όπου όλα έχουν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια για τη γέννηση του βασιλικού μωρού.

Ο βρετανικός Τύπος, που διακατέχεται από φρενίτιδα για το γεγονός, δίνει στη δημοσιότητα το σχέδιο από τη στιγμή που η Kate Middleton αισθανθεί τους πρώτους πόνους.

Έτσι, λοιπόν, όταν η Kate νιώσει ότι το μωρό έρχεται, θα ειδοποιήσει τον προσωπικό της γραμματέα, Jamie, o οποίος με τη σειρά του, θα ειδοποιήσει τον γυναικολόγο της Δούκισσας, Marcus Setchell.

Η κλήση θα γίνει στο κινητό, που του έχει δώσει το παλάτι, έτσι ώστε να αποφύγουν την πιθανότητα διαρροής. Εκείνος, θα επιβιβαστεί στο γρήγορο αυτοκίνητό του, θα βάλει τον μπλέ φάρο, που δηλώνει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε 26 λεπτά θα είναι στο νοσοκομείο St. Mary.

Η Kate Middleton, θα μπει στο νοσοκομείο από μία από τις τρεις εισόδους και θα κατευθυνθεί στον τέταρτο όροφο, που βρίσκεται η σουίτα της.

Μόνο όταν είναι ασφαλής μέσα στο νοσοκομείο, το παλάτι θα βγάλει ανακοίνωση. Αν όλα πάνε καλά, η Kate θα γεννήσει φυσιολογικά, με τον William δίπλα της, όπως αποκαλύπτει άνθρωπος του παλατιού. 

Η ανακοίνωση για το φύλο και το βάρος του μωρού, θα εκδοθεί από το παλάτι. Η ανακοίνωση για το όνομα, θα εκδοθεί αργότερα.

Η σουίτα κοστίζει 1500 λίρες την ημέρα και είναι εξοπλισμένη με Wi Fi αλλά και δορυφορική τηλεόραση και είναι έτοιμη από την 1η Ιουλίου.

Στη Βρετανία επικρατεί πανικός, με όλους να αναρωτιούνται πότε το βασιλικό μωρό, θα αποφασίσει να έρθει στον κόσμο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ