Ο Ζακ μπήκε στο… πορτ μπαγκάζ

Ο Ζακ μπήκε στο… πορτ μπαγκάζ

Έναν μοναδικό τρόπο βρήκε για μια ακόμα φορά ο Ζακ Γαλιφιανάκης για να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πρεμιέρα του Hangover 3 που έγινε στο Westwood Village Theatre στο Λος Άντζελες.

Ο διάσημος και πολύ ταλαντούχος κωμικός αμέσως μετά το τέλος της προβολής της ταινίας βγήκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από την αίθουσα προβολής και μπήκε στο πορτ-μπαγκάζ της λιμουζίνας που τους περίμενε.

Ο 43χρονος Ζακ Γαλιφιανάκης ο οποίος έχει χάσει πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες, λειτουργώντας όπως ακριβώς θα έκανε και ο ήρωας του στις ταινίας Άλαν Γκάρνερ, άνοιξε το καπό και μπήκε στο πορτ-μπαγκάζ του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου προκαλώντας τα γέλια όλων όσοι βρέθηκαν μπροστά στην κινηματογραφική αίθουσα προβολής της ταινίας. Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο Ζακ Γαλιφιανάκης παρά τη μεγάλη δημοσιότητα που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια δεν αγαπά καθόλου τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους και προτιμά να τους αποφεύγει.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι παρά την προσπάθειά του, παραμένει ο απόλυτος σταρ της ταινίας, παρά το γεγονός ότι ο Μπράντλει Κούπερ είναι το πρώτο όνομα.

ΠΗΓΗ:thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ