Η Καινούργιου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Καινούργιου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έχει καιρό να γιορτάσει μια τέτοια στιγμή, όπως δήλωσε η ίδια, αλλά «σκηνοθετεί» το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ναι, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια εμπορική γιορτή και όσο κλισέ και να ακούγεται αν είσαι ερωτευμένος μπορείς να το γιορτάζεις κάθε μέρα. Αλλά μια τέτοια «γιορτή» μπορεί να γίνει μια πολύ ωραία ευκαιρία για να περάσεις μια ωραία βραδιά με τον αγαπημένο σου.

Θα πρότεινα μάλιστα, να μην βγείτε καν έξω, αλλά να του ετοιμάσεις μια πιο prive κατάσταση στο σπίτι, κάνοντάς του το τραπέζι.

Ξεκίνα φτιάχνοντας ωραία, χαλαρή ατμόσφαιρα: Βάλε σε ένα mp3 τα αγαπημένα σας ερωτικά τραγούδια ή ακόμα και τις μουσικές που έχετε συνδυάσει με σημαντικές σας στιγμές και άναψε αρωματικά κεριά. Εμένα για αυτές τις περιστάσεις μου αρέσουν περισσότερο αυτά με λουλουδάτα αρώματα ή όσα αναδίδουν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας, τα πιο «πουδρέ».  

Όσο για το μενού, προτίμησε κάτι ελαφρύ και αφροδισιακό, όπως μια ωραία μακαρονάδα με σολομό ή με θαλασσινά. Διάλεξε ένα ωραίο κρασί και φτιάξε οπωσδήποτε ένα σοκολατένιο γλυκό. Εγώ θα πρότεινα σοκολατένια cup cakes με σχήμα καρδιάς που είναι και εύκολα και πεντανόστιμα.

Ξεκίνα τη δική σου προετοιμασία με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια. Ένα τιπ για βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα είναι το εξής: αμέσως μετά το μπάνιο βάλε στο σώμα σου ένα ενυδατικό λάδι σώματος και μετά σκουπίσου με μια τρυφερή πετσέτα. Το απορροφά καλύτερα η επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και λαμπερή. Επίσης, βάλε άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο –έτσι κρατά πολύ περισσότερο.

Τα μαλλιά σου άφησέ τα ελεύθερα και απλά. Θα πρότεινα να επιλέξεις μαύρα και όχι κόκκινα εσώρουχα που για μένα είναι πολύ πιο θηλυκά, συνδυάζοντάς τα με ζαρτιέρες που είναι μια πολύ σέξι λεπτομέρεια”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ