Νέα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι Γουντ

Νέα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι Γουντ

 

Αν και έχουν περάσει 32 χρόνια από το θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ, o φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά και νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Διαβάσαμε:

“Τι σκότωσε τελικά τη Νάταλι Γουντ; Σύμφωνα με το δημοσίευμα αμερικανικού περιοδικού, η ομοφυλοφιλική σχέση του συζύγου της Ρόμπερτ Βάγκνερ με τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν!

Το “National Enquirer” υποστηρίζει ότι διαθέτει στοιχεία και συγκεκριμένα το επίσημο βιβλίο συμβάντων του ναυαγοσώστη, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ο Βάγκνερ και ο Γουόκεν, που ήταν καλεσμένος στο γιο του, είχαν σεξουαλική επαφή, την οποία μάλλον η Γουντ ανακάλυψε κι έτσι έφτασαν τα πράγματα στον τραγικό θανατό της.

Στο δημοσίευμα υπάρχει μάλιστα φωτογραφία ενός μισοσκισμένου σημειώματος που φέρεται να είναι από το βιβλίο συμβάντων του ναυαγοσώστη, το οποίο σε αρκετά σημεία δεν είναι δυνατόν να διαβαστεί, λόγω της φθοράς.

Αν το έγγραφο αποδειχτεί αυθεντικό, τότε μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση που παραμένει μυστήριο εδώ και 32 χρόνια.

Αρχικά ο θάνατος της ηθοποιού είχε χαρακτηριστεί δυστύχημα, αφού οι ιατροδικαστές κατέληξαν ότι γλίστρησε από το γιοτ και έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Ωστόσο οι Αρχές άνοιξαν και πάλι το φάκελό της υπίθεσης το 2011, καθώς ο σκίπερ του γιοτ παραδέχθηκε ότι δεν είχε πει στους αστυνομικούς πως η Γουντ και ο 82χρονος σήμερα Βάγκνερ είχαν τσακωθεί λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή”.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ