Συμφωνία μέσω… twitter

Συμφωνία μέσω…twitter

Και μετά το MTV σειρά είχε το… Μarkos.tv! Η όμορφη παρουσιάστρια δηλώνει χαρούμενη για τη νέα της συνεργασία με το Δημήτρη Μάρκο, μέσα από το πρώτο της κείμενο.

Η συμφωνία κλείστηκε μέσω twitter ουσιαστικά, αφού ο δημοσιογράφος της πρότεινε, μετά από σχετική ανταλλαγή μηνυμάτων, να γράφει αλλά να ασχοληθεί και με το εμπορικό κομμάτι του markos.tv. Στη συνέχεια κανονίστηκε ραντεβού “κλείστηκε” η δουλειά! Η προεργασία, βέβαια, είχε γίνει  νωρίτερα, από τη γιορτή του Δ.Μάρκου.

Δείτε όμως τι έγραψε γι’ αυτή τη συνεργασία, η Μαρία Λουίζα Βούρου:

“Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή σου που νομίζεις ότι όλα τα έχεις υπό έλεγχο.. Είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχεις, οι φίλοι σου είναι κοντά σου και νοιάζονται για σένα , η οικογένειά σου σε στηρίζει στις επιλογές σου και το έτερον ήμισυ είναι αυτό που πάντα περίμενες.. Πόσο ιδανικό και όμορφο.. Ξαφνικά όμως η τελειότητα αυτή αρχίζει και έχει ρωγμές.. Αρκεί ένας κρίκος από την αλυσίδα να σπάσει για να σε αναστατώσει και να σου αλλάξει ότι πίστευες μέχρι τώρα.. Δυστυχώς ο κρίκος που σπάει τον τελευταίο καιρό στους περισσότερους είναι τα επαγγελματικά.. Και επηρεάζει όλα τα υπόλοιπα.. Γινόμαστε γκρινιάρηδες, έχουμε νεύρα και ξεσπάμε στους δικούς μας ανθρώπους διαταράσσοντας την υπόλοιπη αλυσίδα.. Απογοητευόμαστε.. Αρνητικά συναισθήματα μας κατακλύζουν.. Πιστεύουμε ότι όλα τελείωσαν γιατί κακά τα ψέμματα , η επαγγελματική μας αποκατάσταση είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.. Το έχω βιώσει και εγώ.. Νόμιζα ότι γκρεμίστηκε το σύμπαν.. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου.. Μου αρέσει να δουλεύω και να είμαι παραγωγική.. Ένιωσα ότι όλα τελείωσαν.. Θα σας πω ότι δεν είναι έτσι.. Όταν μια πόρτα κλείνει , κάπου μια άλλη ανοίγει.. Είναι θέμα χρόνου.. Ξέρω ότι είναι δύσκολο μέχρι να το πιστέψετε αλλά θα γίνει.. Αισιοδοξία και χαμόγελο.. Ακόμα και αν δε σας συμβεί σύντομα μη χάνετε τη θετική σας σκέψη.. Και μέχρι να έρθει η επόμενη ευκαιρία αξιοποιήστε και χαρείτε τις ελεύθερες στιγμές με πράγματα που έχετε καιρό να κάνετε.. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.. Ναι τον εαυτό σας που έχετε ξεχάσει και παραμελήσει.. Και όταν είστε έτοιμοι θα έρθει μια καινούρια αρχή.. Μια νέα αρχή ήρθε.. Όλα τα καλά ξεκινούν με Μ για μένα.. Το ΜΤV greece με αγκάλιασε και μου έδωσε επαγγελματική στέγη και τους ευχαριστώ πολύ.. Επίσης το Μarkostv μου έδωσε νέο σπίτι για να μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου.. Και όχι μόνο.. Θα δείτε και άλλα πράγματα εδώ. Πολύ πολύ ενδιαφέροντα.. Μέχρι τότε.. Σας χαιρετώ και σας φιλώ! (όπως λέω και στο κλείσιμο του MTV your noise daily καθημερινά 12:00 -18:00-23:00) ΥΓ. Καλή μας αρχή λοιπόν! Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλια και θέματα που θέλετε να διαβάσετε στο mail: [email protected]

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ