Ζελένσκι: ΒΙΝΤΕΟ από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη—Σοβαρά τραυματισμένος ένας οδηγός

Βίντεο σχετικά με το τροχαίο που είχε χθες το βράδυ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στα βίντεο καταγράφονται οι σκηνές μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, στην πλατεία Νίκης του Κιέβου. 

Στις εικόνες διακρίνεται ένα Volkswagen Beetle που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη μέση του δρόμου και ένας τραυματισμένος άνδρας να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ γιατροί και στρατιωτικό προσωπικό του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το κεφάλι του οδηγού είναι δεμένο με γάζες και το τζιν του έχει βαφτεί με αίμα, ωστόσο, ο ίδιος διακρίνεται να αναπνέει κανονικά. Άνδρες με στρατιωτικές στολές τοποθετούν μια ειδική “κουβέρτα” πάνω του.

Ούτε ο Ζελένσκι ούτε η συνοδεία των οχημάτων του έχουν καταγραφεί στα συγκεκριμένα βίντεο.

Συνεργάτες του Ζελένσκι ανέφεραν ότι η αυτοκινητοπομπή του προέδρου ενεπλάκη σε σύγκρουση με πολιτικό όχημα στην πρωτεύουσα γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης και ότι ο πρόεδρος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η ιατρική του ομάδα σταμάτησε για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον πολίτη που τραυματίστηκε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Σεργκέι Νικιφόροφ, πριν ο τραυματίας επιβιβαστεί σε ασθενοφόρο.

Ο Νικιφόροφ δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τραυματία, ούτε πληροφορίες για το πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ