«Υπάρχει ένα μωρό στα σκουπίδια»: 15χρονη γέννησε στο σαλόνι και σκότωσε το βρέφος

Η μητέρα ούρλιαξε όταν βρήκε το νεογέννητο μωρό της κόρης της στον κάδο των σκουπιδιών, αφού η 15χρονη μαθήτρια, έπνιξε το παιδί αφού γέννησε στο σαλόνι του σπιτιού και ενώ οι γονείς της ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού.

Η Πάρις Μάγιο ήταν μόλις 15 ετών όταν φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο αγοράκι της αφού «ξαφνικά και απροσδόκητα» γέννησε στον καναπέ. Το δικαστήριο άκουσε τον εισαγγελέα να περιγράφει πώς σκότωσε το μωρό.

Η 15χρονη το χτύπησε και έβαλε βαμβάκι στους αεραγωγούς του παιδιού και στη συνέχεια έβαλε το σώμα του σε μια σακούλα σκουπιδιών και ζήτησε από τον μεγαλύτερο αδελφό της να την πετάξει την επόμενη μέρα.

Αλλά η ταραγμένη μητέρα της φώναξε «υπάρχει ένα μωρό στην τσάντα των σκουπιδιών» όταν κοίταξε μέσα και στη συνέχεια κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η κοπέλα, τώρα 19 ετών, αρνείται ότι δολοφόνησε το μωρό, το οποίο γεννήθηκε τελειόμηνο ή σχεδόν τελειόμηνο, το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2019.

μωρό

Το σκότωσε και πήγε για ύπνο

Ο εισαγγελέας Jonas Hankin KC είπε: «Η γέννηση έγινε στο σαλόνι του οικογενειακού σπιτιού όπου ζούσε η Miss Mayo με τους γονείς και τον αδελφό της George.

«Ήταν μόνη και γέννησε το μωρό χωρίς βοήθεια, ενώ ο άρρωστος πατέρας της βρισκόταν στον επάνω όροφο και έκανε αιμοκάθαρση υπό την επίβλεψη της μητέρας της. Μετά τον τοκετό, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στο μωρό και το χτύπησε στην επάνω αριστερή και δεξιά πλευρά του κεφαλιού του προκαλώντας σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Περίπου δύο ώρες αργότερα, συνειδητοποιώντας ότι το μωρό ήταν ακόμα ζωντανό, του έβαλε κομμάτια από βαμβάκι στο στόμα και το λαιμό του. Έβαλε το σώμα του μωρού μέσα σε μια τσάντα κάδου και το άφησε στο κατώφλι της πόρτας πριν πάει για ύπνο».

Ο κ. Χάνκιν είπε ότι η νεκροψία ανακάλυψε ότι το μωρό πνίγηκε αφού ένα κομμάτι βαμβάκι έφραξε τον οισοφάγο του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ