Ξύπνησε πλούσιος: Υπερτυχερός κέρδισε 842 εκατ. δολάρια στο Powerball – Αγόρασε το τυχερό δελτίο από παντοπωλείο

Πλουσιότερος κατά 842 εκατ. δολάρια έγινε ένας υπερτυχερός στις ΗΠΑ, ο οποίος κέρδισε το αμύθητο αυτό ποσό στο παιχνίδι Powerball.  Είναι το δέκατο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού.  Η κλήρωση έγινε το βράδυ της Δευτέρας

Το τυχερό δελτίο παίχθηκε στο Μίσιγκαν και οι αριθμοί που έκαναν τον πολίτη πολυεκατομμυριούχο ήταν οι εξής: 12, 21, 42, 44, 49 με κόκκινο Powerball το 1.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που ένας τυχερός σημειώνει τζάκποτ την Πρωτοχρονιά, από την έναρξη του παιχνιδιού το 1992.  Ο νικητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ του μεγάλου επάθλου των 842 εκατομμυρίων δολαρίων που καταβάλλεται σε 30 δόσεις εντός 29 ετών ή μίας εφάπαξ πληρωμής 425,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο του Powerball είναι 1 προς 292.201.338.  Η ταυτότητα του νικητή παραμένει άγνωστη, αλλά πιστεύεται πως είναι ένας κάτοικος του Μίσιγκαν ο οποίος επισκέπτεται το συγκεκριμένο κατάστημα τακτικά για να παίζει τυχερά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, αγόρασε το τυχερό δελτίο σε ένα παντοπωλείο στο Grand Blanc, Mich. Το κατάστημα βρίσκεται 60 μίλια βόρεια του Ντιτρόιτ.

«Τι απίστευτη αρχή για τη νέα χρονιά για το Powerball!» ανέφερε ο Drew Svitko, Πρόεδρος του Powerball Product Group και Εκτελεστικός Διευθυντής της Λοταρίας της Πενσυλβάνια, σε μια δήλωσή του.

Η επόμενη κλήρωση της λοταρίας στις 3 Ιανουαρίου έχει έπαθλο 20 εκατομμυρίων δολαρίων.  Το Μίσιγκαν έχει πλέον επτά νικητές του Powerball στην ιστορία του παιχνιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ