ΗΠΑ: Παίκτης του Powerball κέρδισε τζακ ποτ 1,76 δισ. δολαρίων

Πλουσιότερος 1,76 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε ένας άνθρωπος στην Καλιφόρνια καθώς κατάφερε να μαντέψει σωστά τα 6 νούμερα του Powerball, που είναι το αντίστοιχο παίγνιο του ελληνικού «ΤΖΟΚΕΡ» στις ΗΠΑ.

Ο λαχνός που κέρδισε το τζακ ποτ του Powerball αξίας 1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού, πωλήθηκε στην Καλιφόρνια το βράδυ της Τετάρτης.

Οι νικητήριοι αριθμοί ήταν οι 22, 24, 40, 52, 64 και ο κόκκινος αριθμός Powerball  10.

Είναι η πέμπτη φορά που το τζακ ποτ της λοταρίας κερδίζεται φέτος. Επίσης πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη φορά που το τζακ ποτ ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο τελευταίος νικηφόρος λαχνός του Powerball πωλήθηκε στις 19 Ιουλίου για ένα μεγάλο έπαθλο 1,08 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα άγνωστο άτομο στην Καλιφόρνια. Ο χρυσός λαχνός του Ιουλίου πουλήθηκε από το Las Palmitas Mini Market στο Λος Άντζελες, ιδιοκτησίας του Nabor Herrera και της οικογένειάς του.

Ο μεγάλος νικητής του Powerball θα μπορούσε είτε να λάβει το τζακπότ των 1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 30 σταδιακές πληρωμές σε διάστημα 29 ετών είτε να διεκδικήσει άμεσα ένα χρηματικό έπαθλο ύψους 774,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αστρονομική πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το Powerball 

Οι πιθανότητες να πετύχει ένας κάτοχος του δελτίου και τους πέντε αριθμούς και το κόκκινο Powerball είναι η αστρονομική πιθανότητα 1 προς 292.201.338.

Τι έκανε τα χρήματα ο νικητής των 2 δισ. ευρώ

Ο Έντουιν Κάστρο από την Καλιφόρνια κέρδισε το 2022 το μεγαλύτερο ποσό στο Powerball στην ιστορία, και απολαμβάνει τον πλούτο του με πλούσιες αγορές.

Από τότε που κέρδισε, ο Κάστρο αγόρασε τρία πολυτελή σπίτια στην Καλιφόρνια, αφού επέλεξε την εφάπαξ καταβολή των 997,6 εκατομμυρίων δολαρίων από το τζακ ποτ των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Νικητής Powerball 2022

Ξόδεψε 25,5 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη πέντε υπνοδωματίων και επτά μπάνιων στο Χόλιγουντ Χιλς και 4 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη στην πατρίδα του, την Αλταντίνα.

Ο Κάστρο, ο οποίος αγόρασε επίσης μια vintage Porsche αξίας 250.000 δολαρίων, νωρίτερα αυτόν το μήνα πρόσθεσε ακόμη ένα ακίνητο στο χαρτοφυλάκιό του, όταν αγόρασε μια έπαυλη 47 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air.

Η έπαυλη των 25,5 εκατ. δολαρίων του Έντουιν Κάστρο / πηγή: Simon Berlyn/MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ