Wicked: 9 εκατομμύρια τουλίπες φυτεύτηκαν για την “μαγική” ταινία

Αντί να χρησιμοποιηθεί η τέχνη του CGI, φυτεύτηκαν 9 εκατομμύρια τουλίπες για την ταινία «Wicked» που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Για το πρώτο υλικό, της πολυαναμενόμενης ταινίας που δόθηκε στην δημοσιότητα,  η πρόεδρος της Universal Pictures, Ντόνα Λάνγκλεϊ δήλωσε στην σκηνή του CinemaCon σύμφωνα με το ΑΠΕ: «Σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια μικρή γεύση από το Wicked».

Τα πλάνα έδωσαν μία μικρή γεύση από τους βασικούς πρωταγωνιστές και λίγο περισσότερο εστίασαν στην Ελφάμπα και στην εκπαίδευσή της από την Μαντάμ Μόριμπλ(Μισέλ Γέο).

«Το «Wicked» έχει να κάνει με την αλλαγή η οποία είναι απαραίτητη για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα», λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στο Λονδίνο, Τζον Μ. Τσυ σε βίντεο. Υπόσχεται ότι η Αριάνα Γκράντε (ως Γκλίντα) «θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα» και η Σίνθια Ερίβο «θα σας ραγίσει την καρδιά».

Πρόσφατα μάλιστα η Αριάνα Γκράντε και η Σίνθια Ερίβο, μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο instagram και τις πρώτες φωτογραφίες από τους ρόλους τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Erivo (@cynthiaerivo)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ