Βρήκε τον φύλακα-άγγελό της μέσω twitter η έγκυος του Μπατακλάν – ΒΙΝΤΕΟ

Πρίν λίγες μέρες συγκλόνισε το βίντεο μιας εγκύου, που βίωσε τις πιο δύσκολες στιγμές το μοιραίο βράδυ των γαλλικών επιθέσεων και η οποία μέσα στην απελπισία της , κρεμάστηκε από ένα παράθυρο του θεάτρου Μπατακλάν, εκλιπαρώντας για βοήθεια, την ίδια ώρα που οι τζιχαντιστές τριγυρνούσαν στους διαδρόμους και επέλεγαν ένα ένα τα θύματά τους. «Βοήθεια, βοήθεια, είμαι έγκυος», φώναζε η γυναίκα σπαρακτικά από το παράθυρο του Μπατακλάν.

Ταυτόχρονα, ο Σεμπάστιαν, όπως είναι το όνομα ενός άντρα που προσπαθούσε να διαφύγει από το πεδίο των τζιχαντιστών, είδε την έγκυο να ρωτά το πλήθος από κάτω αν θα την πιάσουν σε περίπτωση που επιχειρούσε να αφεθεί. Τελικά ο Σεμπάστιαν την κράτησε για πέντε λεπτά μέχρι που η εξαντλημένη έγκυος τον παρακάλεσε να τη βάλει πάλι μέσα στο θέατρο γιατί δεν άντεχε και είχε κουραστεί. Η έγκυος μπήκε μέσα και ο Σεμπάστιαν πήγε πίσω στην παλιά του κρυψώνα. Από κει και πέρα κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι απέγινε ο άλλος.

Eυτυχώς, αίσιο τέλος είχε η ιστορία των δυο ανθρώπων, αφού και οι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν από το μένος των τζιχαντιστών. Έκτοτε, η διασωθείσα έγκυος και οι συγγενείς της, άρχισαν να ψάχνουν τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να βρουν το φύλακα άγγελό της και να τον ευχαριστήσουν.

Τελικά οι φίλοι της, ήρθαν σε επικοινωνία με τον αδερφό του Σεμπάστιαν, πήραν το νούμερό του και η γυναίκα επικοινώνησε με τον σωτήρα της για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της .

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τζιχαντιστής χορεύει πριν σπείρει το θάνατο στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ