Βρήκαν 16χρονη που είχε εξαφανιστεί σε κρυφό δωμάτιο που είχε κατασκευάσει 34χρονος – Πώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί

Μια αγνοούμενη έφηβη βρέθηκε κλειδωμένη σε ένα κρυφό δωμάτιο, μέσα στο σπίτι ενός 34χρονου στο Κεντάκι που φέρεται να της επιτέθηκε και να την βίασε, αφού εξαφανίστηκε από το σπίτι της νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Η 16χρονη διασώθηκε από το σπίτι του Ζάκαρι Τζόουνς την ημέρα των Χριστουγέννων αφού δηλώθηκε εξαφανισμένη στις αρχές Δεκεμβρίου από το σπίτι της στη Βόρεια Καρολίνα, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λίνκολν.

Η κρυφή πόρτα στην κρεβατοκάμαρα του δράστη

Βρέθηκε από αστυνομικούς πίσω από μια κρυφή πόρτα που είχε καλυφθεί από ένα χαλί στην κρεβατοκάμαρα του Τζόουνς, σύμφωνα με μια έκθεση σύλληψης που έλαβαν τοπικά καταστήματα. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν αρχικά το σπίτι αφού η μητέρα του Τζόουνς κάλεσε τις αρχές για έναν καβγά μεταξύ του ενήλικου γιου της και της «φίλης» του, ανέφερε το WTVQ.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του δεν ήταν εκεί, αλλά οι αστυνομικοί του πέρασαν γρήγορα χειροπέδες αφού εντόπισαν τα σύνεργα ναρκωτικών.

Το 16χρονο θύμα βρέθηκε πίσω από μια κρυφή παγίδα καλυμμένη από ένα χαλί μέσα στο σπίτι του Zackary Jones – WKYT

Οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό και στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι για να βρουν την «φίλη». Αλλά βρέθηκαν προ έκπληξης όταν εντόπισαν το κρυφό δωμάτιο και συνειδητοποίησαν ότι ήταν η εξαφανισμένη έφηβη από τη Βόρεια Καρολίνα στο εσωτερικό.

Το θύμα περιέγραψε ότι ο Τζόουνς της επιτέθηκε σεξουαλικά και οι δύο χρησιμοποίησαν κρακ μαζί. Όταν ο Τζόουνς ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το κορίτσι, της απέκρυψε την πραγματική του ηλικία. «Μου είπε ότι ήταν 19 ετών» δήλωσε το θύμα.

Όταν όμως έφτασε μαζί της στο σπίτι του, εκείνη ανακάλυψε την πραγματική του ηλικία. Ο Τζόουνς φέρεται να την απείλησε και την ανάγκασε να πει στην οικογένειά του ότι ήταν 18 ετών.

Η 16χρονη αποκάλυψε ότι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη όταν τους σταμάτησε ένας αστυνομικός για παράβαση. Εκείνος την απείλησε ότι αν μιλούσε, θα πυροβολούσε τον αστυνομικό αν του ζητούσαν να βγουν από το αυτοκίνητο.

Ο Τζόουνς φέρεται να ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την έφηβη αφού την πήρε από το σπίτι της. Ο Τζόουνς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, σοδομισμό, επίθεση, στραγγαλισμό, παράνομη φυλάκιση, τρομοκρατική απειλή, παράνομη συναλλαγή με ανήλικο και διάφορες κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ