Βρέθηκε κοιμισμένος σε αυτοκίνητο με εκρηκτικά

Βρέθηκε κοιμισμένος σε αυτοκίνητο με εκρηκτικά

Μια πολύ περίεργη ιστορία απασχολεί τις αρχές στην ανατολική Πενσυλβάνια. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα που κοιμόταν μέσα στο αυτοκινητό του, στο οποίο βρίσκονταν δύο μικρά παιδιά αλλά και τρεις… αυτοσχέδιες βόμβες.

Οι αρχές είπαν ότι βρήκαν τον 28χρονο James Zwally το πρωί της Πέμπτης , ανήμερα της 11ης Σεπτεμβρίου δηλαδή, στο αυτοκίνητό του , έξω από ένα ψιλικατζίδικο. 

Ένας περαστικός ανησύχησε βλέποντας έναν άντρα να κοιμάται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και στο πίσω κάθισμα δύο παιδιά και κάλεσε την αστυνομία του Exeter. Οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους εντόπισαν μέσα στο όχημα τρεις εκρηκτικούς μηχανισμούς, ένα όπλο και σφαίρες. Απομάκρυναν αμέσως τα δύο παιδιά (5 και 6 ετών) η σχέση των οποίων με τον 28χρονο δεν ήταν εξαρχής ξεκάθαρη.

Όπως έγινε γνωστό ο Zwally συνελήφθη και κατηγορείται μεταξύ άλλων για κατοχή όπλων μαζικής καταστροφής και για το γεγονός ότι έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε ήταν παρκαρισμένο κοντά σε δεξαμενές με προπάνιο.

H αστυνομία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν το συμβάν σχετίζονται με την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. “Υπάρχουν μερικά πολύ περίεργα και πολύ ύποπτα πράγματα και φυσικά συνέβη την 11η Σεπτεμβρίου όχι οποιαδήποτε μέρα, , αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι υπήρχε κάποια μεγάλη επίθεση που σχεδίαζε ο συγκεκριμένος άντρας που συνελήφθη” είπε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες. Ωστόσο ακόμα η έρευνα βρίσκεται στην αρχή και δεν κανείς δεν ξέρει τι σχεδίαζε να κάνει με τις βόμβες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ