Βρετανία: Παιδικό καροτσάκι με βρέφος πέφτει σε τρένο και ανατρέπεται – Συγκλονιστικό βίντεο

Την συγκλονιστική στιγμή στην Βρετανία, που το καροτσάκι ενός μωρού ξεφεύγει από την προσοχή της μητέρας, κυλά στην πλατφόρμα του μετρό και χτυπάει στο τρένο που φτάνει εκείνη την ώρα στον σταθμό, κατέγραψαν οι κάμερες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Banbury, το Σάββατο 8 Ιουνίου. Το καροτσάκι με ένα παιδί τριών μηνών μέσα, κύλησε προς τις γραμμές και χτύπησε το τρένο Cross Country.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του σταθμού, κατέγραψαν τις οδυνηρές σκηνές. Το καροτσάκι χτύπησε στο πλάι ενός βαγονιού και με την δύναμη από την ταχύτητα του τρένου ανατράπηκε ευτυχώς πάνω στην αποβάθρα. Όταν σταμάτησε φαίνεται ότι κάποιος άνθρωπος σπεύδει και βγάζει το παιδί από μέσα.  Παραϊατρικό προσωπικό που έφτασε στην αποβάθρα διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν μια χαρά.

Οι άλλοι επιβάτες είπαν ότι η μητέρα και η γιαγιά του μωρού ήταν και οι δύο συντετριμμένες, καθώς είχαν προσπαθήσει απεγνωσμένα να σταματήσουν τη σύγκρουση, όταν είδαν το καροτσάκι να κυλάει πάνω από την κίτρινη γραμμή του σταθμού, την ώρα που το τρένο έφτανε στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με πηγή από τον κλάδο των σιδηροδρόμων, ο μηχανοδηγός David Ward είχε προσπαθήσει να σταματήσει το τρένο, αλλά είχε ξεπεράσει τον σταθμό. Πιστεύεται ότι πέρασε μέσα από τον σταθμό επειδή θεώρησε λανθασμένα ότι το τρένο είχε οκτώ βαγόνια αντί για τέσσερα.

Τα πλάνα δείχνουν την αμαξοστοιχία να πλησιάζει στην πλατφόρμα 2, όπου πολλοί επιβάτες περιμένουν να επιβιβαστούν. Στην άλλη άκρη της πλατφόρμας, ένα μπλε καροτσάκι φαίνεται να κυλάει αργά προς τις ράγες, καθώς το τρένο κινείται ακόμα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να βγαίνει έξω και να προσπαθεί να το αρπάξει.

Το μπροστινό μέρος του καροτσιού χτυπά στο τρίτο βαγόνι του τρένου που κινείται, και ανατρέπεται στην πλατφόρμα, στο πλάι. Προς μεγάλη ανακούφιση των σοκαρισμένων θεατών, το καρότσι δεν έπεσε στις ράγες ούτε το μωρό.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο της CrossCountry, οι εργαζόμενοι της οποίας συγκαταλέγονται μεταξύ των απεργών του συνδικάτου TSSA τους τελευταίους μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ