Βλαντίμιρ Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – Η απουσία από σημαντική αθλητική διοργάνωση

Νέες φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν πυροδότησε η απουσία του Ρώσου προέδρου από τον ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου, στον οποίο συνήθως πρωταγωνιστεί.

Η απουσία του προκάλεσε νέα ερωτήματα για τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Ρωσίας. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνηθίζει να δίνει το “παρών” αλλά και να παίζει χόκεϊ στο Εθνικό Φεστιβάλ “Night Hockey League” που λαμβάνει χώρα συνήθως κάθε Μάιο.

Αλλά φέτος, αν και αναμενόταν να συμμετάσχει, αντιθέτως, έστειλε ένα βιντεομήνυμα στο οποίο ευχόταν καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στις “μάχες πάνω στον πάγο”, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας βρισκόταν στο Σότσι όπου διεξαγόταν ο αγώνας την Τρίτη. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Πούτιν χάνει τον αγώνα, από το 2012, με την πρώτη φορά να οφείλεται σε προβλήματα υγείας.

Τον Μάιο του 2021 ο Πούτιν περηφανευόταν ότι το χόκεϊ στον πάγο του προσέφερε μακροζωία και τότε εμφανίστηκε στον αγώνα για να διασκεδάσει τις φήμες σχετικά με την υγεία του. “Επιμηκύνεις τη ζωή σου, δίνεις καλύτερη ποιότητα και βαθύτερο μήνυμα”.

Φέτος, η απουσία του Πούτιν πρόσθεσε νέες σπίθες στη φωτιά φημών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου, που φέρεται να φθίνει διαρκώς μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ