Αυστραλία: Πρώην Mr. Υφήλιος δίνει μάχη για τη ζωή του – Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο κτιρίου

Μάχη για τη ζωή του στην Εντατική δίνει o πρώην Mr Υφήλιος από την Αυστραλία, Calum von Moger, αφού έπεσε στο κενό από το παράθυρο δεύτερου ορόφου.

Ο bodybuilder τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και υπεβλήθη σε επέμβαση, σύμφωνα με τη New York Post, ενώ οι γιατρoί τον έχουν θέσει σε κώμα μετά το περιστατικό την περασμένη εβδομάδα.

Ο 31χρονος ηθοποιός και bodybuilder είναι ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία “Bigger” το 2018.

Σύμφωνα με το Generation Iron, ο Moger τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική του στήλη στις 6 Μαΐου και υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση.  Η Post, επικαλούμενη τον συνάδελφό του bodybuilder και YouTuber, Nick Trigilli, μετέδωσε ότι ο von Moger ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Moger τον πέταξαν έξω από το σπίτι τους στην Αυστραλία. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 3 εκατ. ακολούθους, έγραψε: “Ο καθένας έχει ένα παρελθόν. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολα. Παραδέχομαι, τα έχω κάνει μαντάρα αρκετές φορές. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να μένω σε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω από τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα επιτεύγματα που έχω πετύχει στη ζωή μου ξεπερνούν κατά πολύ τα λάθη που έκανα στην πορεία. Το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι τη συγχώρεση, ώστε να συνεχίσω να προχωρώ στον σωστό δρόμο και πάλι”.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης αφού έμαθαν για τον τραυματισμό του Moger.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ