Viral το βίντεο γυναίκας που απολαμβάνει το ντους της και τα δείχνει… όλα στους γείτονες

Κατακόκκινη από ντροπή έγινε μία γυναίκα όταν αντιλήφθηκε πως οι γείτονές της τη βλέπουν πίσω από το τζάμι του μπάνιου της να απολαμβάνει το ντους της, με το βίντεό της να γίνεται viral.

Σίγουρα η ιδέα του να έχει την ντουζιέρα μπροστά σε παράθυρο ώστε να απολαμβάνει τη θέα ενώ κάνει μπάνιο, της φαινόταν ιδεατή, ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι όσοι περνούσαν από τον δρόμο έβλεπαν τη γυμνή σιλουέτα της, σίγουρα αναθεώρησε.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η χρήστης του TikTok, Τζιλ Σάντομ από το Τενεσί αποφάσισε να θέσει το περίφημο τζάμι του μπάνιου της στο υπέρτατο τεστ σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

@mama_jill34His commitment to “fake showering” is impressive 💀♬ original sound – jillsantom

Η Τζιλ άρχισε να ανησυχεί ότι το τζάμι δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικό στο να κρύβει τις σιλουέτες της οικογένειάς της στο ντους και είχε απόλυτο δίκιο.

Οι πρώτες υποψίες ότι προσέφερε θέαμα στους γείτονες ξεκίνησαν όταν ένα απόγευμα κατέβηκε να πάρει την αλληλογραφία της και παρατήρησε πόσο έντονη ήταν η εικόνα από το μπάνιο. “Ένιωσα ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να με δουν μέσα από το τζάμι. Οπότε ζήτησα από τον άνδρα μου να προσποιηθεί ότι έκανε ντους ώστε να το τσεκάρω”.

Αν και η Τζιλ βιντεοσκόπησε τον σύζυγό της να στέκεται στην ντουζιέρα τη νύχτα, το περίγραμμα της φιγούρας του ήταν ολοφάνερο στους γείτονες.

Αφού το βίντεο με τον σύζυγό της στο μπάνιο έγινε viral με 8 εκατ. θεάσεις, η Τζιλ ανέβασε και νέο βίντεο από το περίφημο παράθυρο στη διάρκεια της ημέρας.

Για χάρη του νέου πειράματος, η Τζιλ έβαλε την έφηβη κόρη της να σταθεί μπροστά στο παράθυρο, όπου φαινόταν τελικά ξεκάθαρα ότι φορούσε λευκό μπλουζάκι και τζιν.

 

@mama_jill34Part2: I didn’t think it was that bad when I originally posted. 😳♬ Oh No – Kreepa

Έπαθε σοκ όταν αντιλήφθηκε τη διάσταση του προβλήματος. “Αυτό είναι ολοφάνερο. Το παράθυρο μίλησε!” έγραψε η Τζιλ στη λεζάντα του βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ