Βίντεο: Η στιγμή που υπερπολυτελές φορτηγό της Tesla πέφτει σε πινακίδα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς

Βίντεο δείχνει τι συνέβη όταν ένα υπερπολυτελές φορτηγό της Tesla Cybertruck έπεσε πάνω στην εμβληματική πινακίδα του Ξενοδοχείου Beverly Hills το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, οι αστυνομικοί έφτασαν στο τετράγωνο της λεωφόρου Sunset λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έπειτα από αναφορά για σύγκρουση δύο οχημάτων.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο Fox News Digital ότι τώρα συντάσσεται η αναφορά για το συμβάν και δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με τραυματισμούς και υλικές ζημιές.

Λίγο μετά το περιστατικό, ο χρήστης X @jackdidthatt δημοσίευσε ότι το όχημα ανήκε σε φίλο του και ότι το οδηγούσε ένας παρκαδόρος του ξενοδοχείου τη στιγμή της σύγκρουσης. Στη συνέχεια ανασκεύασε και είπε ότι το κομμάτι της ιστορίας με τον παρκαδόρο ήταν ένα αστείο.

«Αυτό είναι αλήθεια, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 το πρωί και συνέταξα αυτό το αστείο tweet με τους υπαλλήλους, τους παρκαδόρους του ξενοδοχείου. Χωρίς να σκεφτούμε ότι θα γίνει θέμα. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αστείο να πούμε ότι ήταν ο παρκαδόρος και όχι ο φίλος μας που μόλις τράκαρε το νέο του cybertruck… Το BHH (Beverly Hills Hotel) δεν φταίει!», έγραψε στο Twitter ο @jackdidthatt.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις πιο χολιγουντιανή φωτογραφία από αυτή», ένας χρήστης. Ο Έλον Μασκ επίσης σχολίασε το δυστύχημα. «Το Cyberbeast είναι ταχύτερο από μια Porsche 911, αλλά μοιάζει με φορτηγό, οπότε ίσως ο παρκαδόρος δεν περίμενε τόσο μεγάλη επιτάχυνση», έγραψε στο Χ ο Έλον Μασκ.

Η διευθύντρια Επικοινωνίας του ξενοδοχείου Beverly Hills, Brittany Williams, επιβεβαίωσε στο Fox 13 ότι δεν εμπλέκονται στο περιστατικό παρκαδόροι ή προσωπικό του ξενοδοχείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ