Βίντεο: Η στιγμή που έφηβος σκοτώνει 82χρονο με μια γροθιά – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένας έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο καταδικάστηκε σε δύο χρόνια κράτησης αφού σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα με μία μόνο γροθιά, όπως προέκυψε από βίντεο καμερών ασφαλείας.

Ο Omar Moumeche ήταν 16 ετών όταν γρονθοκόπησε τον Dennis Clarke, 82 ετών, σε έναν σταθμό λεωφορείων του Derby —που βρίσκεται περίπου 80 μίλια έξω από το Μάντσεστερ— τον Μάιο του 2021.

Ο Clarke υπέστη κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να πεθάνει στο νοσοκομείο εννέα ημέρες αργότερα.

Ο 18χρονος πλέον Moumeche καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση τον Ιούλιο και του επιβλήθηκε ποινή κράτησης 2 ετών την Παρασκευή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ενώ βρισκόταν στο Derby’s Eagle Market, ο Clarke σταμάτησε για να μιλήσει σε μια ομάδα εφήβων που έπαιζαν στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τη λειτουργία της, σύμφωνα με πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Derbyshire Constabulary.

Ο βετεράνος του στρατού — που υπηρετούσε στη Σιγκαπούρη — στη συνέχεια φεύγει από το σούπερ μάρκετ και κατευθύνεται προς τον σταθμό των λεωφορείων γύρω στις 4:30 μ.μ., αλλά η ομάδα των τριών εφήβων τον ακολουθεί. Ξαφνικά τον περιτριγυρίζουν και ο Moumeche σπρώχνει τον ηλικιωμένο άνδρα. Τότε ο Clarke απαντά και τον σπρώχνει και εκείνος.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Clarke φαίνεται να πέφτει στο έδαφος, να χτυπά το κεφάλι του και να πέφτει αναίσθητος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Moumeche διέφυγε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η υπεράσπισή του ισχυρίστηκε ότι ο έφηβος «ήταν σε αυτοάμυνα».

Στα δύο άλλα αγόρια δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, σύμφωνα με το Derbyshire Constabulary. Η οικογένεια του Clarke είπε ότι «έχει μείνει με ένα αίσθημα κενού» μετά τον θάνατό του, σύμφωνα με τη Mirror.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ