Βίντεο: Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κένσινγκτον – Καρέ καρέ η μάχη των πυροσβεστών

Σχεδόν 100 πυροσβέστες έσπευσαν σε μια καταστροφική φωτιά σε μια πολυκατοικία στο Κένσινγκτον στο Λονδίνο τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/3).

Περισσότερα από δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν στην Πύλη του Αυτοκράτορα στο Νότιο Κένσινγκτον. Το βίντεο που τραβήχτηκε από το σημείο δείχνει φλόγες να σκίζουν την οροφή και τον τελευταίο όροφο του κτιρίου καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν την κόλαση.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο σημείο, με έναν κλοιό να εμποδίζει τα μέλη του κοινού να περάσουν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου είπε ότι 15 άτομα είχαν εκκενώσει το πενταώροφο κτίριο πριν φτάσουν στο σημείο τα πρώτα οχήματα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος έχει τραυματιστεί.

Σε ανακοίνωσή της, η LFB ανέφερε: «Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 100 πυροσβέστες έχουν κληθεί σε φωτιά σε ένα σπίτι με ταράτσα που μετατράπηκε σε διαμερίσματα στην Πύλη του Αυτοκράτορα στο Νότιο Κένσινγκτον. Το μισό ισόγειο του πενταώροφου κτιρίου είναι καμένο. Περίπου 15 άτομα έφυγαν από το κτίριο πριν φτάσει η Ταξιαρχία. Η Ταξιαρχία κλήθηκε στο 0031 και βρίσκεται ακόμη στο σημείο. Πυροσβεστικά συνεργεία από το Kensington, το Fulham, το Battersea, το Hammersmith, το Chelsea, το North Kensington και τους γύρω πυροσβεστικούς σταθμούς παρευρίσκονται».

Η στιγμή της κατάσβεσης

«Η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστή σε αυτό το στάδιο» σημειώνεται.

Το Royal Borough of Kensington and Chelsea έγραψε στο Twitter: «Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση και επικοινωνούμε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να προσφέρουμε υποστήριξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ