ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τουρίστες να βρίσκονται μία ανάσα από λιοντάρια

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τουρίστες να βρίσκονται μία ανάσα από λιοντάρια

Μήπως θα ήθελες να δεις τα ανοικτά σαγόνια ενός τεράστιου λιονταριού, από τόσο κοντά που θα μπορούσες να μυρίσεις τι έχει φάει; Σου ακούγεται διασκεδαστική ιδέα;

Αν ναι, θα πρέπει να κάνεις μία επίσκεψη σε αυτό το πάρκο σαφάρι που κάνει τη διαφορά.

Safari Lion Zoo

Αφού στο Parque σαφάρι, στην Ρανκάγκουα της Χιλής, αν είσαι κυνηγός συγκινήσεων, μπορείς να σταθείς κοντά στα επιβλητικά μεγάλα αιλουροειδή, κάνοντας βόλτα στο βιότοπο με τα αρπακτικά, μέσα σε ένα φορτηγό με ανοιχτή οροφή, που είναι εφοδιασμένο με ένα μεταλλικό κλουβί. Και, αν τολμήσεις, μπορείς να γαργαλίσεις ακόμα και την κοιλιά του θηρίου.

Safari Lion Zoo

Ενώ οι πιο γενναίοι μπορούν να κολλήσουν τα δάχτυλά τους στα κάγκελα. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να παρακολουθήσουν τη στιγμή που τα λιοντάρια, αναρριχώμενα πάνω από το όχημα, δελεάζονται από το νωπό κρέας, που τους προσφέρουν.

Safari Lion Zoo

Η εμπειρία αυτή προσφέρεται από το πάρκο και είναι η μόνη που φέρνει τόσο κοντά τους ανθρώπους με τα άγρια θηρία, χωρίς τον κίνδυνο της σωματικής βλάβης.

Safari Lion Zoo

Το Parque Safari είναι το πρώτο στο είδος του στη Χιλή, και ένα από τα λίγα στη Λατινική Αμερική.

Η ιδέα είναι να μπορέσουν οι άνθρωποι να δουν τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, αφού εδώ οι άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται σε κλουβιά, και όχι τα λιοντάρια.

Safari Lion Zoo

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mirror

Δείτε τα βίντεo:

 

Πηγή βίντεο youtube: jcb3393

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ