Βασιλιάς Κάρολος: Ποιοι «έφαγαν πόρτα» – Ούτε τα εγγόνια των ξαδέλφων της βασίλισσας Ελισάβετ στη στέψη

Τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έμειναν άναυδα όταν ανακάλυψαν ότι δεν προσκλήθηκαν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα.

Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες Βρετανοί κατασκηνώνουν έξω από το Μπάκιγχαμ – Σκηνές, τραπεζάκια και Union Jack

Τα εγγόνια των ξαδέλφων της βασίλισσας Ελισάβετ δεν θα βρεθούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ το Σάββατο – συμπεριλαμβανομένων της Λαίδης Αμέλια Γουίνδσορ , η οποία ονομάστηκε το «ομορφότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας» από το περιοδικό Tatler, και του Λόρδου Νίκολας Γουίνδσορ, τον οποίο έχει βαπτίσει ο Κάρολος.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι ήταν παρόντες σε κάθε άλλη σημαντική εκδήλωση.

Βρετανία: Συγγνώμη και αποζημιώσεις απαιτούν από τον βασιλιά Κάρολο 12 ηγέτες αυτοχθόνων της Κοινοπολιτείας

Φίλοι τους, όπως αναφέρει η Dailymail, ισχυρίζονται ότι κάποιοι είναι «έξαλλοι». «Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν έχουν προσκληθεί όταν ήταν προσκεκλημένοι σε κάθε άλλη πολιτειακή περίσταση», είπε ένας φίλος.

Σε μια αναφορά στις επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, πρόσθεσαν: «Ποτέ δεν έκαναν λάθος και ήταν οι “ψυχές” της διακριτικότητας, αλλά έχουν εκδιωχθεί. Δεν είναι σωστό».

Βασιλιάς Κάρολος: Πάνω από 2.200 προσκεκλημένοι από 203 χώρες στην τελετή στέψης του

Η Zenouska Mowatt, εγγονή της ξαδέλφης της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσας Αλεξάνδρας, επίσης δεν έχει προσκληθεί. Η 32χρονη ανέφερε: «Δεν θα πάω στη στέψη, αλλά ανυπομονώ πραγματικά να το δω [στην τηλεόραση]».

Η Ζενούσκα βρέθηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ την τελευταία φορά που εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ, στο Trooping the Color το 2019 – την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Άρτσι.

Οι περισσότεροι από τους 24 μη βασιλικούς Δούκες της Βρετανίας δεν έχουν επίσης προσκληθεί στη Στέψη, καθώς και κατώτερες τάξεις των ευγενών. Ο Δούκας του Ράτλαντ ήταν απογοητευμένος και σαστισμένος με την αποκάλυψη.  «Δεν με έχουν ρωτήσει», είπε, προσθέτοντας ότι δεν κατάλαβε πραγματικά γιατί έγινε αυτό.

Και συνέχισε: «Οικογένειες σαν τη δική μου έχουν υποστηρίξει τη βασιλική οικογένεια για περισσότερα από 1.000 χρόνια».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ