Τζένιφερ Άνιστον: Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα της – Η εγκατάλειψη και ο κορονοϊός που τους ένωσε

Πολύ δύσκολες ώρες  για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έχασε τον πατέρα της την περασμένη Παρασκευή  όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη ηθοποιός. Ο Τζον Άντονι Άνιστον, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1933 στα Χανιά, πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

«Γλυκέ μου μπαμπά… Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα – και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα», έγραψε στο μήνυμά της.

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τον ελληνικής καταγωγής πατέρα της, Γιάννη Αναστασάκη ή Τζον Άνιστον για πάρα πολλά χρονιά. Ο Τζον Άνιστον, ο οποίος ήταν και ο ίδιος ηθοποιός και σταρ της σαπουνόπερας στα νιάτα του και η μητέρα της 51χρονης σήμερα Τζένιφερ, Νάνσυ Ντόου, χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών.


Μπαμπάς και κόρη αποξενώθηκαν μετά τον χωρισμό, ενώ η Άνιστον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως χρειάστηκαν χρόνια ψυχοθεραπείας για να συμβιβαστεί με το γεγονός της εγκατάλειψης από τον πατέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία. Ωστόσο, ο κορωνοϊός φαίνεται πως έφερε κοντά την ηθοποιό με τον 86χρονο τότε πατέρα της.

Όπως ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στον πατέρα της ηθοποιού στην Κυριακάτικη “The Mail”: «η Τζένιφερ έχει συγχωρήσει τον πατέρα της εδώ και πολύ καιρό, που έφυγε από το σπίτι όταν εκείνη ήταν μικρή… Όμως η σχέση τους είχε πάντα σκαμπανεβάσματα. Η Τζένιφερ δεν του μιλούσε για χρόνια… Ωστόσο, από όταν ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού του τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα. Και δεν πρόκειται απλώς για σύντομες συζητήσεις. Είναι σαν να συνειδητοποίησε πως η ζωή είναι σύντομη και θέλει να αποκαταστήσει, όσο γίνεται, την σχέση της με τον Τζον. Κι εκείνος είναι ενθουσιασμένος που τα ξαναβρήκαν».

Ο Τζον Άνιστον άφησε την μητέρα της Τζένιφερ μετά από 11 χρόνια γάμου, με την διάσημη ηθοποιό να αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της «Είχα πάει σε ένα πάρτι και όταν γύρισα η μητέρα μου μου είπε “Ο πατέρας σου δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό”. Δεν μου είχε πει ότι έφυγε για πάντα… Με θυμάμαι να κλαίω και να μην καταλαβαίνω τι είχε γίνει…».

Στη σαπουνόπερα

Ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον, Τζον Άνιστον, γεννήθηκε ως Γιάννης Αναστασάκης στα Χανιά της Κρήτης, αλλά μετακόμισε στις ΗΠΑ από πολύ μικρή ηλικία. Όπως πολλοί Έλληνες μετανάστες στην Αμερική, αποφάσισε να συντομεύσει το επώνυμό του, κι έτσι το Αναστασάκης το έκανε Άνιστον. Ο Τζον Άνιστον ήταν  κι αυτός ηθοποιός και έχει γίνει περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στη σαπουνόπερα του NBC «Days of Our Lives», όπου υποδυόνταν έναν Έλληνα, τον Victor Kiriakis.

Μετά την αποκατάσταση των σχέσεων τους,  η Τζένιφερ Ανιστον έδειχνε δημόσια την αγάπη της προς τον πατέρα της, καθώς είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες μαζί του. Η Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» είχε ανεβάσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από το παρελθόν, όταν ήταν μικρή στην αγκαλιά του, καθώς και μία πιο πρόσφατη. «Χριστούγεννα με έναν από τους δημιουργούς μου. Τότε και τώρα. Σ’ αγαπώ, μπαμπά», είχε γράψει στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η ζωή στην Κρήτη

Η σταρ του Χόλιγουντ, που είναι μια από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς στον κόσμο, είναι υπερήφανη για τις ελληνικές ρίζες της. Όταν η Τζένιφερ Άνιστον ήταν μικρό κορίτσι, γνώρισε την Ελλάδα από κοντά. Έζησε στην Αθήνα και μετά στην Κρήτη για λίγο με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών. Νονός της υπήρξε άλλος ένας διάσημος Έλληνας του εξωτερικού, ο Τέλι Σαβάλας.

Η Τζένιφερ Άνιστον συχνά κατατάσσεται σε λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες στο Χόλιγουντ, γεγονός που η ηθοποιός πιστώνει στην ελληνική της καταγωγή. Σε μια παλιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Έγινε 81 και ίσα που έχει μια ρυτίδα. Και ούτε η γιαγιά μου είχε, που ήταν 95 ετών όταν πέθανε. Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο όμως γράφει Aniston. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου. Ο πατέρας μου παρά την ηλικία του είναι ακόμα ενεργός. Τον αγαπώ τόσο πολύ”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ