Τραγωδία σε γυμναστήριο: Τα βάρη «πλάκωσαν» bodybuilder και τον σκότωσαν

Την ζωή του έχασε ο γνωστός bodybuilder, Τζάστιν Βίκι που προσπάθησε να κάνει σκουάτ με μία μπάρα βάρους 210 κιλών.

Ο 33χρονος αθλητής φαίνεται ότι ξεπέρασε τις δυνατότητες του και το βάρος ήταν υπερβολικό. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πάτωμα, ενώ η μπάρα πλάκωσε τον αυχένα του. Το τραγικό περιστατικό έγινε σε γυμναστήριο της Ινδονησίας στις 15 Ιουλίου.

Αμέσως μετά το ατύχημα ο Τζάστιν Βίκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα στον αυχένα και συμπίεση σε ζωτικά νεύρα που συνδέονται με την καρδιά και τους πνεύμονες. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση αλλά τελικά ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και κύμα συγκίνησης στον κόσμο της γυμναστικής, ενώ πολλοί φίλοι του έγραψαν αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζάστιν Βίκι ήταν γνωστός για το πάθος του με τη γυμναστική και το ρόλο του ως σύμβουλος διατροφής και προσωπικός γυμναστής. Στον λογαριασμό του στο Instagram είχε 30.000 ακολούθους και έδινε συμβουλές για την εκγύμναση και την διατροφή. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πάντα έδινε οδηγίες στους ασκούμενους να μην ξεπερνούν τις δυνατότητες που έχει το σώμα τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ