Τουρκία: Προπηλάκισαν τον Κιλιτσντάρογλου σε νεκροταφείο σεισμόπληκτης περιοχής – «Εσύ γιατί προσεύχεσαι εδώ;»

Ομάδα ατόμων προπηλάκισε τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατά την επίσκεψή του σε δημοτικό νεκροταφείο στη σεισμόπληκτη περιοχή του Αντιγιαμάν της Τουρκίας.

Τουρκία: Πολιτικός «σεισμός» από το βίντεο – μανιφέστο του Κιλιτσντάρογλου – «Είμαι Αλεβίτης και θέλω να φέρω την αλλαγή»

«Εσύ γιατί προσεύχεσαι; Aφού δεν ξέρεις. Μα γιατί το κάνετε αυτό; Nτροπή σου!» φώναξε ένα άτομο. Ένας άλλος φώναξε «μην έρχεσαι εδώ» προς τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης.

Ωστόσο άλλοι πολίτες του Αντιγιαμάν υποστήριξαν τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. «Μην κατηγορείτε ολόκληρο τον λαό μας για το λάθος ενός ατόμου. Σας λέω να μην στεναχωριέστε» ανέφερε χαρακτηριστικά μια γυναίκα προς τον πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

Τουρκία: «Πυρά» Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν – «Εκατομμύρια Κούρδοι αντιμετωπίζονται ως τρομοκράτες»

«Ένας θλιμμένος στο νεκροταφείο μπορεί να πει και να κάνει τα πάντα, είναι απαραίτητο να δώσει τον πόνο του. Ας μην μιλήσουμε για αυτά σήμερα, ας θυμηθούμε τις απώλειές μας. Μην κάνετε τίποτα που θα αποκαλύψει αυτό το άτομο, ας ενεργήσουμε υπεύθυνα, ειδικά στα social media» δήλωσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για το περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ