My style rocks: Χαμός με την Emilia Vodos – «Κουράστηκα, δεν θέλω να προσπαθώ, θέλω να τα παίρνω έτοιμα, εντάξει;»

Ο… κακός χαμός έγινε σήμερα στο πλατό του My style rocks. Πρωταγωνίστρια στο επεισόδιο ήταν η Emilia Vodos, η οποία ξέσπασε όταν οι κριτές της άσκησαν κριτική για τις εμφανίσεις της.

Η παίκτρια του παιχνιδιού, που θεωρείτο ως ένα από τα φαβορί, δήλωσε πως έχει κουραστεί να φέρνει ιδιαίτερα σύνολα και να μην επιβραβεύεται με υψηλές βαθμολογίες, όταν ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι του στέλνουν μηνύματα πως εμφανίζεται στην εκπομπή με looks έτοιμα από μπουτίκ.

Η ίδια, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα. «Στα 65 επεισόδια, το να έρθουν και πέντε loooks βιτρίνας… Όταν σε τρεις μήνες έχω πάρει μόνο μία νίκη, με προσπάθεια, κόπο και δουλειά, και σφυρίζει ο άσος… Ε τα πέντε looks τα παίρνεις βιτρίνα…», είπε αρχικά η παίκτρια.

«Είναι τραγική η εμφάνισή σου, σήμερα. Με αυτή τη συμπεριφορά θα σου βάλω 1 και θα συνεχίσω, μέχρι να αλλάξεις», της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Έχεις δει πώς έρχεσαι; Θες να μείνεις και να φτάσεις στον τελικό;», τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης απευθυνόμενος στην Emilia Vodos.

«Πλέον και με αφορά και δεν με αφορά… Για την πραγματική δουλειά μου πήγαινα παντού για να βρω ένα look συγκεκριμένο, και δεν επιβραβεύτηκε ποτέ. Κι άλλες κοπέλες έχουν έρθει με βιτρίνα. Δεν είναι και big deal. Όχι, δεν είναι, γιατί τόσο καιρό ανέβαιναν κοπέλες βαθμολογικά με στιλίστες από πίσω. Κουράστηκα και δεν θέλω να προσπαθώ, δεν θέλω να τρέχω, θέλω να τα παίρνω έτοιμα, εντάξει;», ξέσπασε η Emilia Vodos.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ